Тернополяни, які народились на Різдво вважають себе щасливими

Тернополяни, які народились на Різдво вважають себе щасливими

Тернополяни, які народились на Різдво вважають себе щасливими, хоч повноцінно Дня народження не святкують – заважають святкові турботи. Часто виходить так, що через Різдво рідні та друзі забувають привітати.

Створив першу в Україні «Живу шопку»

Роман Дзедзик, який народився 7 січня каже, що цього року вже чотирнадцятий раз поспіль ходить з вертепом, тому Дня свого народження святкувати не виходить. Каже, що друзі постійно забувають його привітати, втім, хлопець не ображається, бо розуміє, на Різдво усі святкують щось значно важливіше та цікавіше. Відповідно, Роман замість матеріальних подарунків отримує багато теплих емоцій, драйву і посмішок. Хлопець відчуває себе щасливим і жартує, що має унікальний дар – смішити людей.

Роман із своїм днем народженням пов’язує особистий здобуток. Він створив перший в Україні проект живої різдвяної шопки, яку, за розробкою Романа, встановили у Львові.

«Коли нормальні люди вечеряли, мама народжувала»

Тернопільський журналіст Андрій Янович народився на Святвечір. Мама хлопця розповідала, що коли всі нормальні люди вечеряли, в неї були інші «справи».

Андрій каже, що з святкуванням Дня народження проблеми були в дитинстві.

–         Сестрі таке свято організовували батьки – пекли торт, готували канапки, запрошували її однокласників, – пригадує Андрій, – В мене такого не було, бо Святвечір. Зате тепер сам собі організовую – або до або після Святвечора.

Андрій, щоб організувати небанальне і цікаве святкування, готується до Дня народження. Жартує, що непогано би було мати День народження 29 лютого, щоб святкувати раз на 4 роки.

За те, що хтось забуває вітати, хлопець не ображається. Пригадує, що колись у дитинстві батьки не привітали його зранку. Хлопець сам підійшов до мами десь в годині 11 і спитав де його подарунки. Мама тоді сказала що таке питатися негарно.

7 – улюблене щасливе число

Тернополянин Богдан Заверуха не шкодує, що народився сьомого січня. Каже, що 7 – його улюблене щасливе число.

–        Мені дуже приємно проводити Різдво у родинному колі. Мої рідні завжди дарують любов, турботу, тепло, ласку, – каже хлопець, – в такі моменти приємно до сліз. Я їм дуже вдячний за такі дарунки.

У день свого народження хлопець святкує Різдво, а вже на «Марії» влаштовує особисте свято. Маму Богдана звати Марія, тому вони мають подвійне святкування – День народження та іменини.

Кароліна Говірка

Коментарі вимкнені.