На Святвечір не могли потрапити додому через відсутність транспорту

Жителі села Великі Гаї дістатись додому на Святвечір не могли. Проблема з добиранням виникла через те, що маршрутки у село не їздили.

–         Ми прийшли на зупинку з чоловіком десь о 18.10, – розповідає жителька села Оксана. Простояли пів години, сподівались, що буде автобус на 18.40, але він не приїхав. Почекали ще кілька хвилин і вирішили, що, можливо, маршрутки не їздять взагалі, варто брати таксі.

За словами жінки, викликати таксі у Святвечір теж виявилось проблемою, 20 хвилин старань не дали жодного результату, вільних машин не було. Довелось телефонувати по знайомих і просити, щоб хтось відвіз додому.

Жінка вкрай обурена, каже, що поки 1,5 години стояла на зупинці, то замерзла так, що руки і ноги повністю задубіли. Оксана каже, що проблеми з транспортом в селі є давно.

–         Водії їздять, як їм заманеться, жодного графіку, повна безвідповідальність, – обурюється жінка. – Жителі села неодноразово зверталась в райдержадміністрацію, до сільського голови, втім, результату жодного. Таке враження, що водіїв і перевізників ніхто не контролює.

Село Великі Гаї розташоване в Тернопільському районі. Як розповідають мешканці населеного пункту, машиною туди можна заїхати за кільки хвилин, однак йти від центру міста у кінець села – півтори години. Маршрутні таксі, згідно графіку, повинні їздити кожні 20 хвилин – пів години, проте насправді – інколи транспорту нема й годину. Через це люди запізнюються на роботу, не встигають на зустрічі, хворіють, бо доводиться чекати маршрутку на морозі, або під дощем.

Кароліна Говірка

Коментарі вимкнені.