Тернополянин Сергій Шевченко рекомендує вчитись у « Вищій політичній школі»

З 20 по 23 січня відбувся тренінг із розвитку лідерських якостей, організований ГО «Центр політичних студій та аналітики» за підтримки Благодійного Фонду ім. Богдана Гаврилишина. Цей тренінг став логічним завершенням масштабного проекту «Вища політична школа» і дозволив підготувати кращих її випускників для практичної діяльності в сфері громадської активності.

Проект «Вища політична школа» був організований та реалізований «Центром політичних студій та аналітики» протягом 2010 року у партнерстві з Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні, Представництвом Фонду Фрідріха Науманна за Свободу , «Центром Європейського навчання та тренінгу».

–         Шляхом конкурсного відбору із усіх кандидатів на участь було відібрано 140 молодих, енергійних, активних людей, лідерів та активістів із усіх куточків України, які прагнули вдосконалитися, – каже  випускник Вищої політичної школи Сергій Шевченко, – вони взяли участь у трьох навчальних етапах школи, під час яких отримали та поглибили свої знання щодо політичних ідеологій та базових цінностей суспільства, у сфері зовнішньої політики, економічної інтеграції, колективної безпеки.

Учасники розглянули та проаналізували тенденції внутрішньої політики, громадянське суспільство, правосвідомість. Навчання у школі проводили відомі експерти та громадсько-політичні діячі. Протягом навчання учасники отримали не тільки теоретичні знання, а й чимало практичних навичок, сформували спрямованість на самовдосконалення. Після закінчення школи, шляхом внутрішнього голосування були відібрані кращі випускники, які взяли участь у тренінгу про який йшлося вище, де вони змогли отримати теоретичні знання та практичні навички для організації та проведення різнопланових проектів, зокрема на місцевому рівні.

– Але зупинятися на досягнутому «Центр політичних студій та аналітики» не збирається, – переконаний Сергій Шевченко, – Уже 1 лютого планує оголосити про новий набір до «Вищої політичної школи» за курсом «Нові принципи лідерства». Рекомендую активній, ініціативній молоді, яка хоче змін на краще, взяти участь. Не пожалкуєте!

Коментарі вимкнені.