ТОВ «Бучачагрохлібпром» та агрохолдинг «Мрія» чекають на перевірку

3 червня у Верховній Раді України оголошено депутатські запити народного депутата України, голови Тернопільської обласної організації Партії регіонів Ореста Муца, – повідомляє прес-служба партії.
Запит щодо перевірки окремих фактів діяльності голови Бучацької районної державної адміністрації, а також перевірки діяльності ТОВ «Бучачагрохлібпром» як такої, що може завдавати шкоди аграрній галузі Тернопільської області, адресовано Прем’єр-міністру, Генпрокурору, Міністру внутрішніх справ, Голові Державної податкової служби, Голові Державної служби автомобільних доріг.

Народний депутат України висловив стурбованість з приводу діяльності голови спостережної ради ТОВ «Бучачагрохлібпром» Петра Гадза, вказавши на ряд фактів, які можуть завдавати значної шкоди аграрній галузі Тернопільської області та потребують перевірки.

«Оскільки відродження аграрної галузі є одним із пріоритетних напрямків для Тернопільської області та важливим для держави, як і напрямок боротьби з корупцією, – прошу провести перевірку діяльності голови спостережної ради ТОВ «Бучачагрохлібпром» Петра Гадза, а також перевірку причетності до ряду вищевикладених фактів голови Бучацької РДА Савки В.М.», – наголосив депутат у запиті.

Також оголошено запит до Прем’єр-міністра, Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ, Голови Державної податкової служби, Держспоживстандарту щодо перевірки діяльності агрохолдингу «Мрія» як такої, що може завдавати значної шкоди аграрній і цукровій галузі Тернопільської області. Народний депутат України, висловив стурбованість з приводу протиправної діяльності голови наглядової ради і співвласника агрохолдингу «Мрія» Івана Гути. Та звернув увагу на ряд нижчевикладених фактів, які можуть містити загрозу продовольчій безпеці та незалежності країни і потребують перевірки. «Оскільки відродження аграрної галузі є одним із пріоритетних напрямків для Тернопільської області та важливим для держави, як і напрямок боротьби з корупцією, – прошу провести перевірку діяльності голови наглядової ради і співвласника агрохолдингу «Мрія» Івана Гути», – підкреслив депутат у запиті.

Новини по темі:

Буцалось телятко з дубом. (Муц VS Гута. Раунд перший. Напевно,- не останній)

Муц порівнює імперію Гути з МММ Мавроді

 

-1 thoughts on “ТОВ «Бучачагрохлібпром» та агрохолдинг «Мрія» чекають на перевірку

  • 10:36 | 5.06.2011 о 10:36
    Permalink

    О! Перший дзвоник про скору зміну власників цих підприємств. Гребуть ці ПідРи все під себе.

Коментарі вимкнені.