На Тернопільщині зробили диво-ялинку (фото)

Унікальною ялинкою прикрасили фойє рідної школи одинадцятикласники Вишнівецької ЗОШ. Навряд чи подібним дивом може похвалитися ще якийсь навчальний заклад району, – повідомляє Народне слово

-Ідея створити новорічну ялинку власними руками, – каже учениця 11-А класу Рая Воскобойник, – виникла у класного керівника паралельного класу Тетяни Миколаївни Зіліневич – людини творчої, з художнім смаком. Нам дуже сподобався цей оригінальний задум і ми охоче взялися втілювати його в життя. Купили матеріал для «гілок» – прокламін, який продається рулонами, і на каркасі-трубі з допомогою голки і нитки споруджували наше новорічне диво. Цьогорічна ялинка мені сподобалася найбільше з усіх, які я бачила в нашій школі впродовж усіх років навчання. Ми радіємо не лише з того, що вона дуже оригінальна і нестандартна, а й тому, що замінила на святі живу красуню, яку так шкода було б зрубати.

– Окрім головної «персони» для новорічного шкільного вечора, – додає однокласниця дівчини Роксолана Присяжнюк, – ми створили й усе оформлення зали. Витинали ангеликів, пастушків, баранчиків, дзвони, зробили аплікацію різдвяної зірки та місяця, на стіну вирізали велику карнавальну маску. Зі стелі звисають «снігові» кульки − вони також зроблені нашими руками. До цієї творчої праці ніхто нікого не змушував, усі охоче збиралися у класі, де залишалися допізна, до роботи долучалися і вчителі, і батьки.

Тож чудово вбраний зал разом  із гарним сценарієм нашого останнього шкільного новорічного вечора нам запам’ятається, мабуть, на все життя.

− Головна шкільна ялинка, − додає директор школи Анатолій Островський, − створена руками учнів, стала ще одним втіленням в життя актуального гасла «Збережи ялинку», яким наші діти пройнялися цілком по-дорослому. У конкурсі із такою назвою взяли участь усі класи. Школярі разом із своїми класними керівниками старались вкласти у штучну ялиночку свою фантазію, мрію, якийсь особливий зміст. Найкращі роботи ми виставили у «Куточку християнина», що на першому поверсі школи. Тут є і ялиночки з шишок, прикрашені сухоцвітом, і на конусах, що обклеєні «золотими» горішками, калиною,  зіллям, є з маками та волошками. А в кутку стереже красунь справжнісінький вусатий дідух. Подивишся − і серце радіє: таки талановиті і розумні наші діти, наш український народ..

Коментарі вимкнені.