Надалу помагали звітувати Кайда і Тягнибок

Більше трьох годин проходив звіт Тернопільського міського голови Сергія Надала у ПК «Березіль». Прийшли послухати очільника обласного центру трохи більше 600 людей, більшість з яких літнього віку.

Розпочався звіт міського голови Тернополя з півгодинного вступного спічу Олега Тягнибока. Лідер ВО «Свобода» висловив свою позицію стосовно останніх політичних подій в Україні, намалював стратегією підготовки до наступних парламентських виборів, назвав союзників і опонентів та навіть описав те, чим його фракція займатиметься у Верховній Раді.

Після емоційного виступу партійного боса звітував Сергій Надал. Мер коротко, але змістовно озвучив здобутки і досягнення міської влади. Сергій Віталійович зумів вкластися в 13 хвилин.

Потім слово надали голові Тернопільської облради Олексію Кайді. Його виступ перекликався з словами Олега Тягнибока і був повністю присвячений політиці та діяльності ВО «Свобода». Олексій Кайда затримав увагу присутніх майже на 18 хвилин.

До запитань перейшли вже на другій годині звіту. Чомусь відповідати на них взявся Олег Тягнибок. Слід зауважити, що організатори звіту чомусь не подбали про встановлення в залі мікрофонів. Тому люди писали свої запитання на папері і передавали в президію. Багато папірців було без підпису і тому не зрозуміло кого з тернополян цікавили запитання, які стосуються діяльності львівської міської і обласної рад, львівських депутатів  і якихось будівель на Високому замку.

Один з присутніх в залі трішки спровокував ситуацію і попросив повернутися до тернопільських проблем. Чоловік підняв питання вивезення сміття, укладання відповідних договорів з ЖЕКом та будівництва ресторану «Ноїв ковчег» в парку «Топільче».

Сергій Надал на всі питання давав короткі і вичерпні відповіді.

Майже дві години мер Тернополя пояснював, коментував, відповідав… Мабуть, 90% всіх запитань стосувалося тем житлово-комунального господарства: ремонт доріг, тротуарів, дахів, дитячих садочків, встановлення дитячих майданчиків, руху громадського транспорту тощо.

Періодично на запитання відповідали Олег Тягнибок та Олексій Кайда. Лідер ВО «Свобода» пояснив присутнім, що звіт мера у «Березолі» передбачає зустріч з ним та очільником обласної ради. До Тягнибока було теж достатньо запитань. Особливо присутніх потішило його спростування на запитання про бабусю єврейку. Львів’янин переконав тернополян, що знає своє родинне дерево на кілька століть і жидів серед його дідів, бабів, і прадідів не було.

Під кінець третьої години звіту люди почали задавати питання з місця. Через відсутність мікрофонів було погано чути, що саме питали тернополяни. Дехто навіть виходив на сцену щоб бути почутим. Один з присутніх (депутат тернопільської облради в 1990 році) навіть зробив промову. Після його виступу всі присутні виконали гімн України. Далі Сергій Надал, Олег Тягнибок та Олексій Кайда спілкувалися з присутніми вже в холі «Березолю».

У цілому звіт пройшов добре. Люди отримували конкретні і ґрунтовні відповіді на свої запитання. Багато людей дякували «свободівцям», і конкретно Сергію Надалу, за реально виконану роботі та позитивні зміни в житті Тернополя.

Степан Сірий, Погляд

 

Відео Святослав Журовський

-1 thoughts on “Надалу помагали звітувати Кайда і Тягнибок

  • 10:50 | 5.12.2011 о 10:50
    Permalink

    Знову піарять Надала..Коротко відповіді дав НАДАЛ??? Та хамло наш мер..Якби його воля, то загриз би пенсіонера

  • 11:17 | 5.12.2011 о 11:17
    Permalink

    А, Петро Богданович, був на звіті?

  • 14:53 | 5.12.2011 о 14:53
    Permalink

    звіт, як звіт. нічого такого він не сказав, чого би ми не чули раніше. але те, що він таки погодився і цей звіт зробив і ще й депутатів заставив – ото реально плюс!

  • 15:16 | 5.12.2011 о 15:16
    Permalink

    то він вже четвертий раз звітує, то мусило все пройти добре. а не розумію звідки стільки присутніх взялось. і чого їм усім вдома не сиділось, в теплі

Коментарі вимкнені.