Табачнику дали по писку (відео)

Студентка Києво-Могилянської академії Дар’я Степаненко дала ляпаса букетом квітів міністру освіти Дмитру Табачнику під час Форуму міністрів освіти європейських країн, який відбувається у Києві, – пише gazeta.ua
Неповнолітня дівчина належить до організації Братство святого Луки.
Як повідомлялося, Степаненко пройшла до середини будівлі. Там підійшла до Табачника і вручила йому у своєрідний спосіб букет квітів – лілії.
Після цього її забрали до райвідділку мілції, та згодом відпустили, оскільки їй ще немає 18 років. Їй загрожує штраф у 51 гривню.
Дівчина розповіла, що після інциденту її забрала міліція. Було складено протокол на підставі статті 173 Кодексу про адміністративні правопорушення “дрібне хуліганство”.
Пізніше вона зізналася, що три дні тренувалась перед тим, як побити міністра освіти квітами. “Я з допомогою друзів три дні тренувалася і відпрацьовувала удар. Його побудовано на базі прийому “уракен” – блискавичний, несподіваний удар”, – зауважила вона.
Водночас, Табачник спокійно поставився до інциденту зі студенткою. “Ніякого інциденту не сталося. Спочатку вона чарівно сміялася, казала, як вона хоче подарувати мені квіти, після чого почала тикати в серцях цими квітами. Ставлюся до цього абсолютно спокійно і нормально”, – сказав він на прес-конференції в четвер у Києві.

 

 

Коментарі вимкнені.