Вітні Х’юстон померла в готельному номері

Знаменита співачка і актриса Уїтні Хьюстон померла в США у віці 48 років. Інформацію про смерть суперзірки підтвердила агентству АР її представник Крістен Фостер.

За даними ЗМІ, американську співачку і актрису Вітні Х’юстон знайшли без свідомості в номері співробітники готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі. Прибулі на їх виклик лікарі швидкої допомоги не виявили у неї ознак насильницької смерті. Про це повідомив сайт TMZ, що спеціалізується на новинах про знаменитостей.

За даними порталу, співробітники готелю викликали швидку допомогу та поліцію. Після невдалих спроб реанімувати співачку медики констатували її смерть о 15:55 в суботу за місцевим часом (1:55 в неділю за Києвом).

Прибулі в готель родичі і друзі впізнали померлу. Ознак насильницької смерті Х’юстон виявлено не було.  Поліція почала ретельне розслідування за фактом смерті співачки. Поп-зірка померла у віці 48 років,  – пише Кореспондент.

У 2009 році Х’юстон випустила свій новий альбом I Look to You, високо оцінений критиками.

Після цього ряд її виступів був скасований через хворобу, хоча сама вона заявляла, що здорова. У травні 2010 року Х’юстон проходила амбулаторний курс лікування від алкогольної та наркотичної залежності.

За час своєї творчої діяльності, яка почалася у віці 11 років в молодшому госпел-хорі баптистської церкви New Hope в Ньюарку, Х’юстон отримала шість нагород Греммі, 15 нагород Billboard Music Awards, 21 нагороду American Music Awards, дві нагороди Emmy і безліч інших премій та нагород музичної індустрії.

Книга рекордів Гіннесса називає Уїтні Хьюстон артисткою з найбільшою кількістю нагород.

Популярність Х’юстон особливо зросла після виходу в 1992 році її дебюту у великому кіно – фільму Охоронець, в якому вона виконала головну роль, а її партнером виступив Кевін Костнер. У фільмі звучить її хіт I Will Always Love You.

За рішенням експертів телеканалу VH1 ця пісня визнана гідною восьмий рядки в рейтингу 100 кращих пісень за останні 25 років і першого рядка в числі ста найбільших любовних пісень усіх тисячоліть.

Дискографія співачки налічує сім студійних альбомів, безліч збірників та DVD-альбомів, а також три саундтреку до фільмів з її участю: Особистий охоронець, В очікуванні перепочинку і Дружина священика. Х’юстон також знімалася в епізодах декількох серіалів і кінокартин, в тому числі і в ролі самої себе.

Вона народилася 9 серпня 1963 року в місті Іст-Оранж (штат Нью-Джерсі, США). Її мати, Емілі Дрінкард (сценічний псевдонім Сіссі), була свого часу відомої виконавицею госпел (євангельські піснеспіви), двоюрідна сестра Діон Уорвік – також професійна співачка. В юності Хьюстон була також досить успішною фотомоделлю.

У 1992 році Уїтні Хьюстон вийшла заміж за співака групи New Edition Боббі Брауна, в 1993 році народила дочку, яку назвали Боббі Христина.

Коментарі вимкнені.