У Бережанах готуються до Руриська

9-10 липня у Бережанах буде фестиваль молодіжної альтернативної музики “Рурисько”.  Фестиваль проходитиме два дні в одному з наймальовничіших куточків Опілля — урочищі  Ручисько. Організатори кажуть, що ця місцина – надзвичайна галявина з запашними травами, зі всіх сторін оточена мішаним лісом.

– Тут протікає джерело з кришталево чистою водою, а також на території Руриська є  невеличке озерце, і професійне футбольне поле, – розповідають організатори. – Надзвичайну  увагу приділяємо чистоті виключно живого звуку та якості звучання ваших улюблених  композицій. Намагаємось, щоб ви насолоджувались змістовною українською музикою.

Рурисько – це соціальний молодіжний проект, що об’єднує велику кількість лідерського   потенціалу та креативних ідей. Саме тому в рамках Фестивалю проходитиме величний  літературний перформенс, буде відкрито Фестиваль світового короткометражного кіно у “нічному кінотеатрі”. А також активно діятиме мистецька поляна з майстер-класом та продажем  мануфактури. Буде також драйвова етно — дискотека. Ведучий фестивалю — запальний Мяч  Дредбол. На фестивалі виступали The gees, Nameless, Ті, що падають вгору, Azgard, Brio, os Colorados, Медовий полин (Тернопіль), Ze-fear (Буськ),Split, Front , M.O.N.O(Львів), Варка
(Черкаси),Verlibena (Cімферополь),Інший день,Антре (екс. Н.Три) (Київ).

Коментарі вимкнені.