У деяких селах Тернопільщини можна проїхати лише на тракторі

ТракторНа розширене засідання уряду з’їжджаються губернатори. Мають обговорити стан доріг.

— Как у тебя с ямами? — шуткує перед засіданням губернатор Донеччини Анатолій Близнюк, 62 роки.

— Ям нет, мы их ликвидировали, — відповідає йому губернатор Вінниччини 62-річний Микола Джига та плескає Близнюка по плечу.

Обидва всміхаючись сідають. Також усміхнений заходить до зали прем’єр 63-річний Микола Азаров. Розповідає про свою нещодавню поїздку до Москви.

Потім переходить до стану українських автошляхів.

— У деяких селах можна проїхати лише на тракторі зі швидкістю 20 кілометрів на годину, — каже та ледь стримує усмішку. — Ми виділяємо на розвиток доріг 784 мільйони гривень, але вони використовуються не досить ефективно. Вражає бездіяльність місцевої влади. Надворі літо, а роботу розпочали тільки 16 областей.

Каже, що не працюють над дорогами у Житомирській, Сумській, Тернопільській, Запорізькій областях. Губернатори цих регіонів опускають голови та роблять позначки у блокнотах.

Після засідання уряду до журналістів виходить голова “Укравтодору” Володимир Демішкан. Розповідає, цього року відкриють рух на 1,5 тис. км шляхів. Залатали ями на 47 тис. км.
Анастасія РЯБОКОНЬ, gazeta.ua

-1 thoughts on “У деяких селах Тернопільщини можна проїхати лише на тракторі

  • 14:50 | 10.06.2011 о 14:50
    Permalink

    До речі, якщо уважно подивитися це інтервью з Демішканом,то він навіть незнав який зараз на дворі місяць,аж перипитував у секретарки …..

  • 14:55 | 10.06.2011 о 14:55
    Permalink

    Загублений в часі

Коментарі вимкнені.