В дитсадку Тернополя діти потруїлись ртуттю

В редакцію «Погляду» зателефонувала обурена тернополянка. Жінка виховує чотирьохрічного сина, який ходить в садочок №21, що по вул. Вишнівецького, 6. Жінка розповіла, що у дошкільному навчальному закладі, де навчається її син, три дні тому випадково розбили одразу сім ртутних термометрів.

Втім, вихователі про цей випадок вирішили мовчати. Син читачки «Погляду» скаржився на головний біль. За словами жінки, в решти дітей також були всі ознаки отруєння ртуттю: розлади травлення, нудота, головні болі. Вже після того, як самопочуття дітей погіршилось, вихователі забили не сполох.

–         Невідомо чому вихователі не подзвонили рятувальникам, тоді здоров’я діток можна було би вберегти, – обурюється тернополянка, – А батьки водили дітей у садочок і навіть не здогадувались про таку небезпеку! Можна подумати, що живемо не у вільній країні, а в радянські часи, де все приховували від народу. Просто в голові не вкладається, чим думали ці люди.

За словами жінки, у садочку цілих три дні приховували інформацію про розлиту ртуть. Аж сьогодні покликали МНС.

Тернополянка висловила сподівання, що винних буде покарано, а випадок стане наукою і вихователям, і батькам, не чекати до останнього, а кликати МНС на допомогу.

-1 thoughts on “В дитсадку Тернополя діти потруїлись ртуттю

  • 16:28 | 28.01.2011 о 16:28
    Permalink

    У тому садочку усі вихователі дуже хороші, але у них є одна вада – вони до смерті бояться завідуючої, яка впроваджує політику збереження високого рівня дитсадка і свого місця. Гадаю, що вони діяли саме за її вказівкою(. У нашій групі теж в тому садочку розбивя термометр, але батьки з вихователькою тихенько зібрали ту ртуть і всі мовчать…

  • 18:43 | 28.01.2011 о 18:43
    Permalink

    Та шо Ви роздуваєте, все там нормально, мабуть. Сьогодні, кажуть, навіть СЕС була і з міської ради – всьо порішають.

    • 13:42 | 29.01.2011 о 13:42
      Permalink

      точно порішають, оглянуть дітей, як хтось буде хворий, то скажуть, що це не через ртуть… в нас завжди так((

Коментарі вимкнені.