У Львові думали-думали і придумали екскурсію туалетами

11 березня, у п’ятницю у Львові відбулась перша в Україні екскурсія львівськими кльозетами і ознаменувала відкриття нової мандрівкової компанії «Фест-тур». Прогулянка містом та історичними загумінками проходила найінтимнішими і найоригінальнішими місцями, повідомили організатори.

Присутні мали унікальну нагоду понюхати бензини і диму в «Гасовій Лямпі», посидіти в найтаємнішому і найбезпечнішому партизанському місці «Криївки», відчути себе королями в «Найдорожчій ресторації Галичини», спокутувати свої гріхи в «Мазоху» і пірнути в неймовірні таємниці історії Львова в «Домі легенд». Окрім того дізнатись про перші кльозети, походження унітазу, розшифрування чудернацьких назв львівських виходків.

Як зазначила керівник туристичного напрямку Холдингу емоцій «!Фест» Юлія Стефанюк «Потрібно змінювати місто та країну, розвивати внутрішній туризм. Розпочати варто саме з туалетів, які є важливою складовою комфорту туриста. А їх катастрофічно бракує у Львові, головне, бракує туалетів, в які хотілося б повертатись. У Львові є такі місця. І про них повинні знати. Саме тому ми організували ПЕРШУ в Україні екскурсію по вбиральнях».

Компанія «ФестТур» – новачок на туристичному ринку України. Проте їхні нові креативні ідеї вже стали цікавими для туристів з усієї України. «Ми прагнемо нестандартних підходів до туризму і робимо все, що від нас залежить у цьому напрямку. Львову потрібно більше емоцій.» – зазначила Юлія.

Коментарі вимкнені.