У Почаївській Лаврі зібралась православна молодь з усіх куточків України

Уже традиційним став з’їзд 31 грудня православної молоді з усієї України на святкування дня пам’яті преподобного Амфілохія Почаївського (день пам’яті 1 січня) і зустрічі календарного нового  року.

Ось і цього разу зібралась молодь із  Чернівців,  Хотину,  Харкова,  Львову,  Ковелю,  Дніпропетровську,  Луцьку,  Бориславу,  Рівного,  Кам’янець-Подільського,  Хмельницького, Мукачева,  Ужгорода,  Станова, Тернополя та інших міст України. Також на свято завітали гості з Росії та Словаччини. Загалом зібралось понад  150 чоловік.

Під час урочистої всенощної  у Свято-Успенському соборі Почаївської Лаври, а також Божественної літургії  в семінарському храмі  на честь преподобних Іова та Амфілохія Почаївських молодь мала змогу вклонитись лаврським святиням, посповідатись і причаститись Святих Христових Таїн.

1 січня 2011 року в приміщенні Почаївської духовної семінарії відбулась робоча зустріч представників молодіжних організацій України і гостей, які перебували в ці дні в Лаврі. Під час зустрічі обговорювались такі актуальні питання: перспективи розвитку молодіжного служіння УПЦ на 2012-2013 роки, проведення тренінгових семінарів-таборів як інструменту організації молодіжної активності та систематизації діяльності в молодіжному середовищі, підготовка і проведення робочої зустрічі представників молодіжних об’єднань у кінці січня 2011 року.

Коментарі вимкнені.