У «Подолян» новий гендиректор

Донедавна усі тернополяни асоціювали найбільший у місті торговельно-розважальний центр «Подоляни» з меценатом, хокеїстом, партійцем, кандидатом у мери та екс-депутатом Тернопільської міської ради Василем Чубаком. Однак віднедавна новим гендиректором центру було призначено Михайла Ібрагімова, – пише газета “Номер Один”.

Михайло Раджепович – відома в Тернополі людина. Свого часу за каденції Левківа він був начальником управління комунального майна. Коли ж до влади в місті прийшов Роман Заставний, то той призначив пана Михайла начальником управління соціальної політики. Натомість здібного керівника запримітив депутат міськради Василь Чубак і запросив у ТРЦ «Подоляни», який тільки-но відкривався, на посаду директора.

Михайло Ібрагімов розповів, що хоча й роботи в нього стало більше, та й відповідальність зросла, але він справляється з покладеними на нього обов’язками, позаяк робота давно відома і в ТРЦ для нього секретів немає.

Принагідно зазначимо, що на останніх місцевих виборах Михайло Ібрагімов балотувався до міської ради по мажоритарному округу №30 від  партії Промисловців і підприємців. Там з результатом 359 голосів «за» посів друге місце, програвши «свободівцю» Василеві Фостику.

Водночас зауважимо, що Василь Чубак нині теж при «Подолянах», до того ж він залишається одним із співвласників центру.

Коментарі вимкнені.