У Тернополі презентували альбом, який має зміцнити націю (фото)

На презентації альбому “Казка мого роду” дефілювали у вишиванках та співали

Автор незвичайного альбому – літератор, письменниця, автор дитячих творів Ірина Мацко. 10 листопада у виставковому залі ТНЕУ жінка презентувала свій альбом, який побачить світ незабаром у львівському видавництві Старого Лева.

– Ми знаємо, що наш рід – важлива основа, щоб кожна людина відчувала себе в цьому світі кимось, – каже Ірина Мацко, – Цей альбом був створений для того, щоб кожна людина могла збирати свою історію, не стільки фотографії, а й свій родовий зв’язок. Якщо кожна людина збере свій родовід і буде міцним деревом, яке ніхто не зломить, звичайно, вся нація буде міцніша. Така була ідея цього альбому.

На дійстві присутні  могли ознайомитись лише з макетом альбому. Авторка розповіла про різні розділи: родинних зв’язків, родинних рецептів, подорожей.

Жінка висловила вдячність людям, які допомогли їй: дизайнер, який працював, над оформленням, відомий мистецький діяч Богдан Мельничук, він виступив першим редактором. Також пані Мацко вдячна за допомогу відомому тернопільському ресторатору Михайлу Гросуляку.

Презентація «Казки мого роду» відбулась в рамках родинного свята в ТНЕУ. На дійстві співачка Леся Горлицька презентувала нову пісню, а також  відбулось дефіле у вишиванках від Віри Матковської.

Коментарі вимкнені.