У Тернополі затримали автокрадія

Близько третьої години ночі у Тернополі на вулиці Винниченка увагу працівників дорожньо-патрульної служби привернув автомобіль «ВАЗ-2104». Водій спочатку увімкнув лівий поворот. Побачивши міліцейський наряд, несподівано звернув вправо та став тікати. Далеко від’їхати втікачеві не вдалося – через декілька сотень метрів міліціонери заблокували легківку в одному із дворів.
Юнак із Бережан, який перебував за кермом, спробував залишити місце події, на ходу вискочивши із автомобіля. 18-річного зловмисника міліціонери затримали. На допомогу співробітникам ДАІ виїхала слідчо-оперативна група міського відділу.
Розбитий замок запалювання «Жигулів», маски з прорізами для очей, гумові рукавички, ніж-відмичка – все це вказувало на причетність затриманого до злочину. Правоохоронці доставили зловмисника до міського відділу міліції.
Власника автомобіля з масиву Дружба міліціонери порадували знайденим автомобілем. А проти затриманого юнака порушена кримінальна справа за статтею 289 (частина 2) Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. За подібне діяння законодавством передбачене покарання від п’яти до десяти років позбавлення волі. Проводиться перевірка на причетність затриманого до скоєння інших злочинів.

Коментарі вимкнені.