Українські селяни 9 годин тримали в облозі автівку з міліціянтами УБОЗ

Жителі села Збор Калуського району Івано-Франківської області 30 липня з 12 дня до 9 вечора не випускали з села автівку з міліціянтами УБОЗ. Слуги режиму Януковича у міліцейській формі схопили і намагалися вивезти до лісу 21-річного мешканця села, повідомляє ТСН.

На знак протесту проти бандитських дій псів антинародного режиму зборівці заблокували міліціянтів: дорогу «оперативній» Газелі АТ3012АР перегородили легковиком, під колеса накидали цвяхів. Один з «оперативників» вдарив 80-річну жінку в обличчя. Після чого всій банді довелося ховатися в автівці від гніву селян. Не допомогло і звільнення викраденого хлопця. Умовляти його односельців відпустити міліційних бандитів довелося міліційному і районному начальству.

Якийсь Іван Гульпа, ватажок УБОЗ в Івано-Франківській області, в інтерв’ю ТСН заявив, що його «співробітники» «просто помилилися».

 

-1 thoughts on “Українські селяни 9 годин тримали в облозі автівку з міліціянтами УБОЗ

  • 10:31 | 31.07.2011 о 10:31
    Permalink

    укр держава, як гнилий будинок, який від повного розвалу рятують “підпори” (мусора). Достатньо вибити підпорки і той будинок розвалиться, адже не буде кому захистити паразитів від народу. А тоді вже можна будувати новий будинок.

Коментарі вимкнені.