Уряд пообіцяв дешевий цукор

Інтервенцію 80 тисяч тонн цукру з Аграрного фонду найближчим часом проведе Міністерство аграрної політики та продовольства України з метою попередження цінових коливань на цей продукт. Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.

«Сьогодні Уряд тримає на контролі ситуацію на ринку цукру, зокрема, щодо його наявності та цінової політики. Наразі ситуація стабільна. Для майбутніх форвардних закупівель цукру виділено 680 млн. грн.», – зазначив міністр.

За його словами, найближчим часом міністерство розпочне інтервенцію цукру на внутрішній ринок. «В Аграрному фонді є 80 тисяч тонн цукру, з яким ми найближчим часом почнемо інтервенцію на внутрішній ринок для того, щоб уникнути цінових коливань на ринку цукру в період літньої заготівлі продуктів», – зазначив керівник Мінагрополітики.

«Сьогодні планується завезти ще 260 тисяч тонн цукру-сирцю. Міністерство економічного розвитку та продовольства вже квоту розподілило. Я переконаний, що цей цукор буде завезений у повному обсязі, якщо це буде необхідно. Днями ми плануємо провести нараду щодо уточнення графіку завезення цукру-сирцю», – додав Микола Присяжнюк. Про це повідомляє урядовий портал.

-1 thoughts on “Уряд пообіцяв дешевий цукор

  • 19:00 | 12.05.2011 о 19:00
    Permalink

    А перед тим вони обіцяли гречку по 8грн за кг.А ще перед тим пенсії по 2000(долар був по5)Хто їх ще слухає?

Коментарі вимкнені.