В Чорткові хочуть збільшити міський проїзд до 3,65 грн.

До виконкому Чортківської міської ради надійшло клопотання голови правління ТОВ «Чортківське АТП -16142»  про перегляд тарифів на послуги з перевезень у міському пасажирському транспорті, який працює у звичному режимі. У клопотанні зазначається : У зв’язку із значним підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали, автомобільні шини, акумулятори та запасні частини до вузлів і агрегатів рухомого складу, ростом мінімальної заробітної плати пасажира, яка на сьогодні складає 1,75 грн. до фактичних витрат за дані перевезення, ТОВ «Чортківське АТП -16142»  неспроможне забезпечувати функціонування міського пасажирського транспорту, – повідомляє Вісник Правди.

У зв’язку з обставинами що склалися, ТОВ «Чортківське АТП -16142»  просить переглянути тарифи на послуги міського пасажирського транспорту, який працює у звичному режимі руху.

Розрахункова вартість проїзду при рентабельності 10% складає 3,65 грн.

Розуміючи низький фінансовий стан населення міста, але враховуючи складність економічної ситуації підприємства, пропонуємо:

–          від сьогодні встановити вартість проїзду – 2грн.50коп.;

–          з 1 липня 2011 року – встановити вартість проїзду – 3 грн.

Зважаючи на громадську значимість порушеного клопотання, просимо мешканців міста висловити свої міркування та пропозиції з цього приводу та скерувати їх у письмовому вигляді до міської ради.

Сподіваємось, що новообране керівництво Чортківської міської ради, при прийнятті рішення по даному питанні керуватиметься інтересами жителів міста!!!

-1 thoughts on “В Чорткові хочуть збільшити міський проїзд до 3,65 грн.

  • 14:35 | 9.02.2011 о 14:35
    Permalink

    об”єктивно досить, там довжина маршруту 10-11 км.

Коментарі вимкнені.