В Тернополі адвентисти відкрили перший клуб слідопитів

Всесвітня організація слідопитів ось уже на протязі 60-ти років заохочує підлітків до корисного проведення часу в організованих клубах, де їх очікують пригоди, дослідження і різного роду відкриття. Слідопити – це протестантська адвентистська підліткова організація на кшталт скаутів та пластунів. Цьогоріч Церква Адвентистів Сьомого Дня відкрила слідопитський клуб і для тернопільчан, – повідомляє Економічна правда.
“В Тернополі вперше створено клуб слідопитів”, – повідомляє пресс-служба Буковинської конференції Церкви Адвентистів Сьомого Дня. Отже, після року підготовки, ще юні, але сповнені любов’ю до Господа, семеро молодих адвентистів, давши урочисту обіцянку, утворили новий клуб слідопитів, який став сьомим на території Буковинської конференції. Зупинились на назві “Кифа”, що в перекладі з грецької “камінь”.

Місцева громада віруючих Адвентистської Церкви, гості, керівник молоді Української Унійної конференції Володимир Велечук, представники Буковинської конференції Іван Завадюк і Степан Гайсан стали учасниками і свідками урочистої події.

Мета організації клубу – ”збудовуватись” у Христі. Вони приймають пораду апостола Петра “Приступайте до Нього, до Каменя живого, дорогоцінного, що відкинули люди Його, але вибрав Бог. І самі, немов те каміння живе, будуйтеся в дім духовий…” (1 Пет. 2.4, 5).

Лідер тернопільських слідопитів висловив прохання молитися за подальший розвиток і служіння створеного клубу ”Кифа”.

-1 thoughts on “В Тернополі адвентисти відкрили перший клуб слідопитів

  • 16:22 | 8.02.2011 о 16:22
    Permalink

    Ніц непонятно, які сліди вони будуть досліджувати ?

  • 22:15 | 8.02.2011 о 22:15
    Permalink

    Це добре, коли підлітки будуть правильно проводити час, а не вчитися злому на вулиці.

  • 22:27 | 8.02.2011 о 22:27
    Permalink

    Адвентисти – то порядні люди. Не курять, не п’ють, одним словом пропагують в суспільстві здоровий спосіб життя.

    І в духовних питанням проблем з ними немає – вірять в Бога Отця, Сина і Святого Духа, дотримуються всіх десяти Божих заповідей.

  • 23:39 | 8.02.2011 о 23:39
    Permalink

    Слідопити мають різні програми. Наприклад,як вижити в лісі, вчаться лазити по скелям, як правильно поставити палатку, розвести багаття, орієнтуватися на місцевості, вчаться плавати, надавати першу медичну допомогу, триматися в сідлі. Наприклад в Кам”янець- Подільську слідопити займалися ще й картінгом. Всі ці навики допомагають дітям в подальшому житті. Їх дитинство цікаве і змістовне. Ну й звичайно діти вивчають Святе Писання.

  • 11:10 | 9.02.2011 о 11:10
    Permalink

    адвентисти – то від слова “adventure”? 🙂

  • 19:44 | 9.02.2011 о 19:44
    Permalink

    Адвентисти – то від слова “adventus”.

    Ось що Google видав:

    Адвентисти Сьомого Дня – християнська міжнародна Церква протестантського напрямку загальною чисельністю близько 30 мільйонів чоловік. Віряни Адвентистської Церкви присутні майже в усіх країнах світу, за винятком деяких мусульманських країн, таких як Сирія, Ємен. Сама назва має таке значення – “adventus” з лат. “пришестя”.

Коментарі вимкнені.