У Тернополі можна придбати аудіокнигу УГКЦ “100 запитань священикові”

До йорданських свят книга надійде для розповсюдження в усі греко-католицькі парафії Києва та Тернополя. Крім того, найближчим часом її можна буде придбати у храмах УГКЦ по всій Україні, а також в інтернет-крамниці «Наш формат», де вже сьогодні можна замовити першу і другу аудіокниги Глави УГКЦ Патріарха Любомира, – повідомляє РІСУ.

До тиражування компакт-диск приготував Департамент інформації УГКЦ. У вступному слові о. Ігор Яців, керівник Департаменту інформації УГКЦ, зокрема наголосив: «На цьому диску ми в аудіоформаті пропонуємо послухати тільки частину із того розмаїття запитань та відповідей, які зібрані у розділі «Запитуємо священика» офіційної веб-сторінки УГКЦ. Пропонований нами аудіоформат є зручним для тих, хто часто подорожує і має нагоду та бажання поєднувати необхідне з корисним, тобто свою подорож із духовним та інтелектуальним збагаченням».

На запитання, які звучать на цьому компакт-диску, відповіли: Петро Іськів, дипломант Єрусалимського державного університету, випускник Папського біблійного інституту, докторант з біблістики, о. Любомир Ржиський, доктор пасторальної теології, душпастир Архикатедрального собору Святого Юра у Львові, Олег Турій, кандидат історичних наук, довголітній директор Інституту історії Церкви Українського католицького університету, о. Андрій Нагірняк, магістр соціальної роботи, віце-президент Міжнародної благодійної організації «Карітас України», Владика Святослав (Шевчук), доктор морального богослов’я, Апостольський адміністратор єпархії Покрова Пресвятої Богородиці в Аргентині, диякон Микола Сулима, викладач сектознавства в Катехитичному інституті Українського католицького університету, віце-канцлер Курії Верховного Архиєпископства УГКЦ, о. Роман Тереховський, абсольвент Папського університету «Урбаніана» у Римі, душпастир храму Пресвятої Євхаристії у Львові, та митр. протоієрей Михайло Димид, доктор східного канонічного права Папського східного інституту, викладач богослов’я Церкви (еклезіології) та канонічного права Українського католицького університету.

«Ми прикладали усіх зусиль, щоб диск вийшов на передодні Богоявлення. Адже у цей час побожні люди шукають за духовним збагаченням, прагнуть щось духовного подарувати своїм друзям і ми спробували їм у цьому допомогти», – сказав на завершення о. Ігор Яців.

Коментарі вимкнені.