Валентин Хоптян прокоментував факт затримання правоохоронцями голови однієї із райдержадміністрації, за підозрою в отриманні хабара

Голова Тоблдержадміністрації Валентин Хоптян  прокоментував факт затримання правоохоронцями голови однієї із райдержадміністрації, за підозрою в отриманні хабара.

«Боротьба із корупцією та нечистими на руку чиновниками є однією із важливих передумов очищення влади, повернення довіри людей до неї. Це є аксіомою, яка не залежить від політичних кольорів та гасел. Цього вимагає від нас Президент України Віктор Федорович Янукович, таке завдання ставить перед нами суспільство», – зазначає голова обласної державної адміністрації.

Керівник області вважає за доцільне посилити роботу з протидії корупції. Відповідне доручення вже дано правоохоронним органам Тернопільщини.

«Факт затримання за підозрою у хабарі  мав місце. Якщо посадова особа є винною, то вона відповість за законом. Преференцій тут немає ні для кого. Ця ситуація урок для усіх, хто говорить про, нібито, політичні переслідування. Перед законом усі рівні! І це не залежить від того чи людина перебуває при владі, чи вона знаходиться в опозиції!», – наголошує Валентин Хоптян.

Коментарі вимкнені.