Вчені визначили нову хворобу століття – сексуальну анорексію

Італійські вчені визначили нову хворобу століття – “сексуальну анорексію”. Так медики охрестили труднощі з ерекцією у чоловіків та апатію до сексуальних стосунків.

За словами фахівців, світ нині оголився аж занадто, оголені тіла та еротику можна побачити всюди. Сексуальна атака особливо вплинула на чоловіків, які втомилися від любовних утіх. Люди сексуально активного віку втрачають інтерес до статевого життя, – повідомляє ТСН.

Вчені провели опитування двадцяти восьми тисяч чоловіків. Головною причиною сексуального нездужання назвали порно. “Полуничкою” піддослідні захоплювались ще в юному віці. Кількарічне щоденне споглядання порносайтів призводить до того, що у двадцять п’ять парубки байдужіють до еротичних сцен у реальному житті.

Психологи у той же час зазначають кажуть, що проблема набагато глибша. Партнери просто не вміють вибудовувати стосунки. Тому виникає потреба в еротичних журналах, кінематографі. Тільки таким чином людина отримує те, що в реальному житті отримати не може

Проте вихід із ситуації науковці також знайшли – це сексуальне виховання. На їх думку, ще у дитинстві про це мають подбати батьки.

Коментарі вимкнені.