Весільний фестиваль допоможе зекономити молодятам час та гроші.

фото Monro photographi

Західноукраїнський весільний фестиваль незабаром пройде у Тернополі.Для нашого міста це визначна подія. Тому ми вирішили дізнатися проособливості фестивалю заздалегідь, аби дати змогу нашим читачамдізнатись більше про грандіозне дійство, яке в кінці червня прокотитьсянашим містом.
Виконавчий директор фестивалю Юрій Шкільняк розповідає, що одна зцілей фестивалю – пропагування шлюбу серед молодих людей. Адже сучасніколізії життя часто змушують подружжя жити так званим громадянськимшлюбом. «Весілля – крок важливий і відповідальний, але дуже приємний.Плануючи цей фестиваль, ми прагнули переконати у цьому всіх» – пояснює панЮрій.
Окрім того, наречені часто урізають бюджети весілля, оскільки вважають, нібидодаткові весільні послуги – це дуже дороговартісне задоволення. Власне длятаких гостей фестивалю, а зокрема для молодят, що вирішили одружуватисянайближчим часом, організатори фестивалю запланували практичні семінарипо організації весіль самотужки. На семінарах досвідченні організатори, заплечима яких вже не одна сотня свят, поділяться своїми професійними секретами,наприклад: як планувати кількість страв на весільному столі, як правильнопланувати кількість алкоголю, солодощів, тощо. Як вдало вибрати ресторан длясвяткування, фотографа, оператора, музикантів, тамаду. Такі поради допоможутьне лише суттєво зменшити затрати на свято, а й зробити його неповторним.
Весільний фестиваль переконає: весілля може бути доступним для всіхсоціальних категорій. Адже в його рамках тернополянам та гостям містаорганізатори окрім теоретичних семінарів, запропонують практичну весільнувиставку, відвідавши яку спланувати весілля буде значно простіше. Там виотримаєте можливість ознайомитись із роботами фотографів та відео операторівна будь-який смак та гаманець. Також можна буде ознайомитись із послугамивесільних агенцій, весільних перевізників, різних салонів краси та виробниківпродукції, яка потрібна для організації весілля (м’ясних, солодощів тощо).
«Ми звикли дивитись на весілля тільки тоді, коли йдемо на це торжество.І вирішувати,що подобається, а що ні, що доречне, а що здається дивним.Однак відвідавши весільний фестиваль, ви такі висновки зробите значношвидше», – підсумовує Юрій Шкільняк.
Всі відвідувачі виставки матимуть змогу побачити щось нове, порівняти між собоюякість та ціни весільних послуг і товарів. Та окрім практичних цілей, на фестивальварто прийти і любителям естетики. Адже в рамках фестивалю відбудетьсяпарад наречених, тут можна буде побачити і покуштувати найвищий весільнийторт… Окрім того буде проведено ряд семінарів про духовні особливості шлюбута підготовки до нього. Для любителів навчитись чогось новенького організаторитакож продумали кілька семінарів. Приміром, для гостей фестивалю майстер-клас із виготовлення весільних бомбоньєрок готує Лана Карпович, власницявесільної агенції «Бригіда». «Бомбоньєрки – це гарно упаковані цукерочки, які
прийнято ставити в день весілля біля прибору кожного гостя в європейськихкраїнах. Ми навчимо виготовляти різні бонбоньєрки – від найпростіших інайдешевших і до VIP- класу, – розповідає пані Лана, – Окрім цього наша весільнаагенція запропонує відвідувачам весільні атрибути, аналогів яким немає уЗахідній Україні. Зокрема розкішну весільну арку, інкрустовану діамантами, якуми привезли з-за кордону з-поміж ряду інших, які є у розпорядженні «Бригіди»..Окрім цього – ще ряд новинок: дерево з шампанського, корабель дляфуршетного столу, підставка-карета для весільного торта… Щоб побачитивсе це, а також понад двісті видів весільних запрошень, сімдесят видів весільнихбокалів від «Бригіди», варто завітати на весільну виставку у дні весільногофестивалю!»

Коментарі вимкнені.