Як Хоптян пропіарився на роковинах

26 квітня  Тернопільщина по всій області вшановувала мітингами-реквіями 25-ті роковини аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

На 16 годину в Шумську був запланований виступ очільника області Валентина Хоптяна. В силу певних обставин Хоптян запізнився на годину. Але прикрим стало те, що голова ОДА перетворив мітинг-реквієм у мітинг «про себе» та свої здобутки. Його промова затягнулась на годину. Телевізори, освітлення, Янукович – все що найбільше запам’яталось з його «балачки». Навіть у такі дні Хоптян знаходить можливість себе пропіарати.

-1 thoughts on “Як Хоптян пропіарився на роковинах

  • 14:57 | 27.04.2011 о 14:57
    Permalink

    Хоптян вчора ще розказав про те, як зустрічав Янека на Різдво: каже їдуть з аеропорта до Почаєва, а попри дорогу всюди стоять люди. Янек питається хто такі такі, а Хоптян йому говорить, що це в людей свято, що Ви приїхали, вони так вас зстрічають. Не Хоптян, а Петросян – ось так викрутився перед Президентом: там же ж ми, міліціонери стояли , бо перекрили всі підїздні дороги. З таким губернатором не пропадемо, не дасть собі в кашу наплювати. Але наговорив дійсно багато лишнього, може й не лишнього але не по темі. Тому й оплесків небуло, як іншим виступаючим

Коментарі вимкнені.