Якщо хочете all inclusive відпочити на “Славське Рок” – розкажіть ще сьогодні про любов до Карпат

Сьогодні завершується конкурс від міжнародного фестивалю «Славське Рок» під назвою «Я люблю Карпати!». Конкурс запроваджений спеціально до п’ятої річниці фестивалю і для всіх, хто любить Карпати та рок-музику. Проводиться він на офіційній сторінці фесту у Facebook.

Щоб взяти участь у конкурсі необхідно:

1. Долучитись до фанів сторінки у Facebook

2. Створити фото-історію про свою любов до Карпат

3. Розмістити на стіні сторінки посилання на свою історію з позначкою «Конкурс» та коротким (до 200 знаків) коментарем – чому саме Ви маєте отримати головний подарунок конкурсу

4. Запросити друзів проголосувати за посилання (голосування відбувається коментарями «+1», likes – не враховуються).

Переможці конкурсу «Я люблю Карпати!» отримають:

1. Два all inclusive тури на фестиваль

2. Два вхідні квитки на фестиваль на всі три дні

3. Колекцію фестивальної символіки за п’ять років існування фестивалю.

 

Конкурс проводиться з 20 червня по 17 липня. 20 липня на сторінці фестивалю у Facebook, у групі фестивалю ВКонтакте і в  Twitter буде оголошено переможців конкурсу.

Крім того, «Славське Рок» підготував спеціальні пропозиції для своїх Facebook-фанів.

Офіційний туроператор фестивалю «Рутенія-тур» розробив триденні (29-31 липня) та дводенні (30-31 липня) тури на фестиваль. У вартість туру входить: проїзд потягом Київ-Славське-Київ (купе); трансфер вокзал-садиба-вокзал; проживання 3 дні і 2 ночі (або 2 дні і 1 ніч відповідно); реєстрація на фестиваль. Вартість турів залежить від місця проживання (садиба, пансіонат, готель) і варіює від 680 грн. до 1010 грн. У Facebook проводиться акція «All inclusive для друзів» і надаємо 10% знижку на всі тури. Кількість акційних турів обмежена. Деталі можна дізнатись у спеціальній вкладці «All inclusive для друзів» на офіційній сторінці у Facebook.

Компанія-організатор: «Спортивні та культурні ініціативи»

Оператор поселення: туристична компанія «Рутенія-тур»

 

Коментарі вимкнені.