Януковичу радять відвідати Зарваницю

УНП пропонує Президентові України в знак поваги до різних релігійних конфесій, а не тільки до УПЦ МП, відвідати на Великдень найбільшу святиню греко-католиків  –  Маріїнський духовний центр в Зарваниці.

Про це йдеться в заяві Проводу ТОО УНП, засідання якого відбулося в неділю 6 лютого. Члени ТОО УНП  різко засудили дії влади, спрямовані на  потурання рейдерським захопленням храмів УПЦ Київського Патріархату у Донецькій і Київській областях та тиск на священнослужителів з метою їх переходу під юрисдикцію Московського патріархату.

Тернопільська обласна організація УНП застерігає місцеву владу від подібних дій, які мали місце в Донецькій та Київській областях щодо надання преференцій  УПЦ МП та утисків інших релігійних конфесій.

Президентові України ТОО УНП пропонує в знак поваги до різних релігійних конфесій, а не тільки до УПЦ МП, яку ним було засвідчено в ході візиту на Різдво до  Свято-Успенської Почаївської Лаври, відвідати на Великдень найбільшу святиню греко-католиків  –  Маріїнський духовний центр в Зарваниці.  На думку членів проводу ТОО УНП, в такий спосіб,  демонструючи повагу до різних релігійних конфесій, Президент України продемонструє свої реальні наміри консолідувати суспільство, бути гарантом  міжконфесійного миру та спокою в державі.

Коментарі вимкнені.