За безпекою тернополян наглядатимуть чотири з половиною сотні міліціонерів

Під час святкувань Дня Незалежності та Дня міста тернопільські міліціонери посилено забезпечують громадський порядок. Особлива увага місцям, де проходять святкування та гуляння. До несення служби у вечірній час залучили особовий склад апарату обласного управління міліції. За безпекою на дорогах стежать додаткові пости ДАІ. Правоохоронці звертаються до водіїв бути обережними під час руху, дотримувати правил на автошляхах.
Загалом у свята за безпекою наглядатимуть чотири з половиною сотні міліціонерів. У вихідні особлива увага густозаселеним районам, де найчастіше стаються крадіжки та інші злочини.
«Тернопіль будуть відвідувати делегації та гості. Для того, щоб забезпечити охорону громадського порядку, ми вимушені залучати додаткові сили. В першу чергу ми будемо звертати увагу на місця святкування, місця відпочинку тернополян, а також лісо-паркові зони», – повідомив телеканалу «ТВ-4» заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Василь Облещук.
Найчастіші правопорушення у святкові та вихідні – крадіжки, бійки та пограбування домівок тернополян. Тому міліціонери радять не втрачати пильність, не залишати житло без нагляду, у вечірній та нічний час оминати лісопаркові зони. За будь-якої небезпеки телефонувати – 102.
«Щоб не стати об’єктом злочинного посягання, треба звертати увагу на домівки, не залишати їх без нагляду, – наголосив полковник міліції Василь Облещук. – При появі сторонніх осіб – терміново інформуйте міліціонерів. Ми направимо наряд, в нас сил буде достатньо, щоб виїхати і з’ясувати, чому ця людина знаходиться в під’їзді даного будинку, чи біля під’їзду».

Коментарі вимкнені.