За держаними житловими програмами у 2010 році на Тернопільщині здано 3 будинки для молоді

Зокрема, 6-ти квартирний житловий будинок за адресою вул.Незалежності в м.Ланівці та 32-квартирний будинок у смт. Козова споруджені для молодих сімей та одиноких молодих громадян на виконання Державної та обласної програм кредитування молодіжного житлового будівництва. Раніше в Козові було зведено 24-квартирний та 8-квартирний будинки.

За програмами Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву у 2010 році, за попередніми даними, введено в експлуатацію 11 будинків. Так, були здані об’єкти у  Донецькій (1 будинок), Закарпатській (1), Запорізькій (1), Львівській (1), Тернопільській (3), Чернівецькій (1), Дніпропетровській (1), Одеській (1) та Черкаській (1) областях. Всього у цих будинках розташовано 890 квартир, загальною площею 20,3 тис. кв. м., у тому числі, за програмами Фонду – 270 квартир.
У 2010 році, за попередніми даними, Фонд в цілому надав 320 кредитів на житло за рахунок всіх джерел фінансування. Зокрема, з загального фонду Держбюджету було виділено 15 млн. грн.., і надано близько 50 молодіжних пільгових кредитів; з стабілізаційного фонду Держбюджету – 20 млн. грн.. – близько 60 молодіжних пільгових кредитів. Окрім того, очікується, що за рахунок коштів статутного капіталу Фонду – 23,7 млн. грн.. – буде надано близько 70 кредитів, і за рахунок місцевих бюджетів – близько 150 молодіжних пільгових кредитів.

Коментарі вимкнені.