За улюблену справу тернополяни можуть отримати 1 000 $

Конкурс фотографій «Фест фотограф» організовують тернопільські фотографи-активісти. Серед організаторів Леонід Тіт, Любомир Городенчук, Андрій Шкварко, Михайло Фещур та Олексій Гуштик.

Усі охочі можуть подавати на конкурс роботи на довільну тематику. Фотографії приймаються до 15 травня, а через чотири дні визначать найкращу фотороботу.

–         Ми просто хочемо оживити фото-життя міста. Хочемо, щоб у нас щось відбувалось, тому й вирішили зробити такі «змагання» серед фотографів, – розповідає Андрій Шкварко.

Особливістю цього конкурсу є те, що в журі – будуть самі ж учасники. В день визначення переможця усі зберуться в фото студії “Автограф”, де будуть представлені роботи. Кожен отримає картку для голосування. В ній будуть вказані всі учасники, крім власника картки. Таким чином треба буде за когось віддати свій голос. Переможець буде тільки один.

Як розповіли організатори, участь у змаганнях може взяти кожен, хто хоч трохи вміє фотографувати. Якихось особливих вимог – нема. Є тільки одна умова – кожен учасник повинен сплатити внесок розміром 100 гривень. Як розповідають організатори, ці гроші потім підуть на організацію обіду для учасників.

Грошова премія переможцю складе 1000 доларів. Її забезпечать організатори.

Організатори конкурсу «Фест фотограф» припускають, що після конкурсу, якщо знайдеться можливість, зроблять і виставку фотографій учасників.

Роботи можна приносити у фото-студію “Автораф”, тел. 067 67 28 99 4

Кароліна Говірка


Коментарі вимкнені.