Завтра у Тернополі всюди буде світло

Фото: Любомир Городенчук

У Тернополі завершують освітлювати двори. Згідно доручення міського голови Сергія Надала, до 1 грудня усі двори в Тернополі мають бути освітлені. Виконанням безпосередньо займаються підприємства, що обслуговують житловий фонд, так звані ЖЕКи. Створений графік освітлення дворів, він виконується в три етапи, вже підходить до завершення. Станом на 28 листопада, освітлено 217 дворів, розповів начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради Володимир Болєщук.
–  На мікрорайоні Канаді зробили освітлення найшвидше, могли тернополяни це побачити. Ми навіть робили виїзну нараду і з міським головою обійшли усі двори і на Канаді, і також перевіряли стан робіт на мікрорайоні Сонячний, – розповів Володимир Болєщук, – Кожне підприємство давало свої пропозиції. В когось вийшло краще, в когось – гірше. Але загалом ми бачимо покращення, і це зручно для людей. Адже зараз швидше темніє, тому, коли світло, людям безпечніше і додому ввечері повертатись.
Окрім дворів, у Тернополі освітлюють вулиці, адже є ряд таких, де було темно. Освітили, зокрема, вулицю Тиху, Польового, Юрчака, Степову, Качали та ряд інших. Зробили світлими в’їзди в місто – вулиці Микулинецьку та Бережанську. Як повідомив Володимир Болєщук, документація є ще на кілька вулиць, освітлення на яких зроблять до кінця року.

-1 thoughts on “Завтра у Тернополі всюди буде світло

  • 14:57 | 1.12.2011 о 14:57
    Permalink

    SOS! Близько 17.00 год забираємо дітей з школи №16, освітлення тільки перед входом. А навколо темрява , жах! Жоден ліхтар на стовбі НЕ горить!!! Я іду , то ноги поломати можна, а як діток самих пускати, купа дерев, кущів- якраз для ман”яків та злодюг місце. Міська рада, там наші діти! Чому це так запущено????? А депутат Фартушняк, який начебто там виборців приймає в вечірню пору на це уваги часом не звернув, засліпило??

  • 15:10 | 1.12.2011 о 15:10
    Permalink

    АЛЬО!!! Чому у вас вічна проблема з виставленням коментарів?? Чи вас читачі мало цікавлять, а тільки во”Свобода”? Де наш коментар від батьків школи №16, де ввечері темнота пройти неможливо??

Коментарі вимкнені.