Зборів не має офіційного сайту

Цікаво було, що відбудеться з офіційним сайтом міської ради після зміни міського голови? Більше місяця сайт  був «заморожений», проте на початку грудня постав перед нами в іншому вигляді:

Колишня назва сайту:  Зборівська міська рада офіційний сайт міста

old.jpg

Теперішня назва сайту: Зборів – місто слави козацької інформаційний портал міста

new.jpg

Отже, з офіційного сайт перейшов на інформаційний портал.

Можна було б на цьому закінчити новину, але я ж без критики не можу… Найбільш мене вразила стаття, точніше перший абзац статті  про зборівський коледж – ЗК ТНТУ ім. І.Пулюя | Інформація про заклад, котра розміщена на форумі даного сайту. Отже, абзац –

На мальовничому  Білому березі, де котить хвилі Стрипа, у древньому місті козацької слави Зборові гартується дух освіти і науки у Зборівському коледжі ТДТУ імені І. Пулюя. Тут працюють досвідчені викладачі та навчається талановита молодь.

Таке враження, що читаєш казку – в тридев’ятому царстві… Автор даної теми на форумі  скопіював її з сайту коледжу, де хтось написав цю «солодку статтю» щоб заохотити  учнів поступати в зборівський коледж. Але як можна таке публікувати?  Та скиньте ви ті «розові окуляри» і подивіться реально на світ: Де Білий берег, а де коледж? Де Стрипа, а де коледж? Які хвилі котить Стрипа? Хвилі сміття та каналізаційного смороду?  Прочитає випускник 9-го класу дану статтю, приїде поступати і зрозуміє, що його обманули – замість мальовничого Білого берега, де котить хвилі Стрипа він побачить парк заселений воронами…   Можливо і далі в статті є цікаві перебільшення та розмальовування дійсності, але пересилити себе, і прочитати я не зміг, хватило одного абзацу.  Люди, будьте реалістами.

Зборів

Коментарі вимкнені.