Стало відомо, хто отримав корону «СтудМіс ТДМУ 2019»

У Тернопільському драматичному театрі 4 квітня 2019 року відбулася феєрія краси і грації – «СтудМіс ТДМУ – 2019», під час якої за головну корону змагалося 12 красунь.

Оргкомітет конкурсу цьогоріч складався з Катерини Андрушкевич (6 курс, медичний факультет), Артема Присяжнюка (4 курс, медичний факультет), Наташі Петрової (4 курс, медичний факультет), Катерини Дзюби (3 курс, медичний факультет), Олександра Дублянського (4 курс, медичний факультет).

Потрібно сказати, що дівчата доклали чимало зусиль для того, щоб підготуватися до участі у конкурсі. Репетиції у них відбувалися тричі на тиждень упродовж двох місяців та тривали не менше двох годин. Окрім того, вони відвідували тренування у спортзалі, також для них влаштовували різні майстер-класи.

Вміння дефіле, презентувати себе, власний стиль, інтелект і талант конкурсантки демонстрували під час п’яти виходів на сцену.

Найцікавішим завжди є показ талантів красунь. Цього року глядачі мали можливість насолодитися танцем на полотнах в повітрі, гімнастичною постановкою зі стрічкою, танцем на пілоні, бальною хореограіією за мотивами фільму «Маска», українським народним танцем і виконанням відомого світового хіта, танцем за мотивами фільму «Малефісента», грою на роялі, бальним танцем, картинами в стилі квілінг, східним танцем, сучасною хореографією та комібнованою постановкою бального танцю.

Святковий настрій для глядачів створювали танцювальна студія «NewJect dance», Коля Капішон, музичні гурти «LaJam acoustic» і «TVORCHI».

За результатами всіх конкурсних завдань перемогу здобула Софія Копитчак. Першою віце-СтудМіс стала Майя Орлик, а другою віце-СтудМіс – Тетяна Махинка.

З перемогою студенток університету привітав ректор ТДМУ – професор Михайло Корда.

Номінацію «СтудМіс Посмішка» отримала Людмила Гагаловська, номінацію «СтудМіс Фото» – Соломія Лівак, у номінації «СтудМіс Модель» перемогла – Іванна Кошицька, у номінації «СтудМіс Грація» – Тетяна Горбаченко. «СтудМіс Ніжність» стала Лілія Радинська, «СтудМіс Старлайф» – Софія Копитчак, «СтудМіс Just One» – Марія Маринюк, «СтудМіс City Life» – Інна Мінчук, «СтудМіс Шарм» – Світлана Могильнікова, «СтудМіс Талант» – Вікторія Олійник, «СтудМіс інтернет-симпатій» – Софія Копитчак, «СтудМіс Глядацьких симпатій» – Тетяна Махинка.

Оркомітет конкурсу висловлює подяку адміністрації ТДМУ та Студентському парламенту університету за підтримку і допомогу.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.

Коментарі вимкнені.