Тернополяни в екстремальних умовах взяли кубок «Карпатського ралі-2012» (фото)

Об’єднання команда Тернополя стала першою на змаганнях із водного туризму «Карпатське ралі-2012». Кубок Україні відбувався з 30 березня по 1 квітня на річках Свіча і Мізунка, у Долинському районі Івано-Франківської області.

Такі змагання відбуваються уже не вперше і є традиційним відкриття туристично-спортивного водного сезону. Цього року незважаючи на сніг і екстремальні умови на перший сплав приїхало більше 100 спортсменів із Тернополя, Львова, Вінниці, Чернівців, Дрогобича, Івано-Франківська. Загалом у змаганнях взяли участь 19 команд.

Змагання відбувались у трьох основних категоріях: катамарани «четвірки», катамарани «двійки», каяки – всі категорії у гонках «ралі» та «спринт».
В підсумку команда Асоціації Туристів Тернополя у складі: Володимира Горона, Назара Горуновича, Ельнура Ахадова, Василя Онушканця, Володимира Бичковського, Романа Задорожнього, Іллі Безп`ятчука у загальному заліку виборола перше загальнокомандне місце. Екіпаж двомісного катамарану у складі Бориса і Любомира Гори став абсолютним переможцем у своєму класі.

Поїздка тернопільської команди на Кубок відбулась за сприяння управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації.

Допомогу у тренуваннях туристам-водникам надали директор та тренери ДЮСШ «Буревісник».

В результаті кубок «Карпатського ралі-2012» поїхав до Тернополя.

Денис ЗАХАРЧУК
Фото Андрій ПЛІШКО

Коментарі вимкнені.