У Тернопільскій області майже у два рази збільшилось виробництво м`яса та м`ясних продуктів

За повідомленням Головного управління статистики у Тернопільській області на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів у цього року порівняно з січнем 2011р. випуск промислової продукції зменшився на 10,3%. Знизилось перероблення та консервування овочів та фруктів на 78,8%, виробництво макаронних виробів – на 51,4%, хліба та хлібобулочних виробів – на 12,5%, напоїв – на 26,5%. Проте, збільшилось виробництво м`яса та м`ясних продуктів порівняно з січнем 2011р. на 81,0%, продуктів борошномельно-круп’яної промисловості – на 39,6%, молочних продуктів та морозива – на 12,8%. За січень 2012р. вироблено 3097 т борошна, 2380 т молока обробленого рідкого, 1436 т продуктів кисломолочних, 992 т виробів хлібобулочних, 283 т сирів жирних, 183 т масла вершкового, 73 т виробів ковбасних, 50 т яловичини і телятини свіжої (парної) чи охолодженої, 12,1 тис.дал напоїв безалкогольних.

Коментарі вимкнені.