“Свободівцям” заплатили за пікет проти Облещука?

Про це повідомляє голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Тарас Білан.

Нагадаємо, сьогодні, 0 9.30 “свободівці будуть пікетувати обласне управління міліції, щоб не допустити призначення на посаду начальника управління МВС України в області Василя Облещука. Як повідомляє прес-служба партії ВО “Свобода”, пан Василь при попередній бандитській владі був заступником головного міліціонера Тернопільщини Віктора Сака.

За словами Тараса Білана, представники цієї партії  отримали гроші за пікет проти цього призначення.

Обурює те, що за гроші хтось хоче впливати на громадську думку. Що вже забули про Майдан? Геть хабарників з політики!

Всім тернополянам, кому не байдуже слово Закон, всім чесним працівникам міліції: закликаємо прийти завтра до УМВСУ у Тернопільській обл. та висловити свою незгоду з проплаченими мітингами та продажними політиками. Початок о 10.00 ранку”, – запрошує на пікет громадський активіст.

-1 thoughts on ““Свободівцям” заплатили за пікет проти Облещука?

  • 07:47 | 4.04.2014 о 07:47
    Permalink

    До відома прес-служби ВО “Свободи”: при попередній бандитській владі Тернопільська влада, яка на рівні Рад належада ВО “Свобода”, “тісно здружилась” з владою Януковича на рівні кум-брат-сват І ДІЯЛА МЕТОДАМИ(підкуплені суди,прокуратура, заборони,залякування і т.п.), І МАЛА ЦІЛІ(вкрасти і ще раз вкрасти), які нічим не відрізнялись від ЦЕНТРАЛЬНОЇ ДОНЕЦЬКОЇ БАНДИ. Про це вже давно зробили висновок тернополяни. Нешановна ВО “Свобода” в Тернопільській області ВИ ЗРАДИЛИ ВАШОГО ВИБОРЦЯ.

  • 11:16 | 4.04.2014 о 11:16
    Permalink

    З восьми претtyдентів було залишено ДВА: Шуманський і Облещук. Якщо Свобода НЕ ХОЧЕ Облещука, тоді залишається ОДИН Шуманський. Цікаво було б дізнатись його біографію. Він теж колись працював в Тернополі, з Гатанюком, здається…. І ЧОГО Свобода ХОЧЕ ШУМАНСЬКОГО?

Коментарі вимкнені.