Екс-мер Тернополя переплюнув діючого війта

Про те, що екс-мер Тернополя і поки що діючий народний депутат Роман Заставний будує біля свого розважального закладу «Файне місто» якусь дуже не файну споруду – чи то пивну палатку, чи то весільний курінь, прямо на проїзній частині дороги, у соцмережах не писав тільки лінивий. Ось і я здолав свої лінощі і вирішив сказати кілька слів з цього приводу.

Ну будує.  І що? У цьому місті всі будують де, кому і що заманеться. Один – ринок квітковий на 6 поверхів ставить, інший – на Привокзальному майдані офісний центр без будь-яких дозвільних документів. Про всілякі ж малі архітектурні форми взагалі говорити не доводиться. А Роман Йосипович, сподіваюся таки отримав дозвіл. Хто йому його видав, то вже інше питання. Цим мали б зайнятися компетентні органи, але маю великі сумніви, що займуться – бо ворон ворона ніколи до офтальмолога не відправить.

Тільки я б зараз хотів не настільки про Заставного,  наскільки про тернополян. Ось висловлюють вони зараз невдоволення – деякі гарячі голови навіть про палаючі шини почали згадувати. А я більш ніж впевнений, що як тільки у тому курені пиво почнуть наливати,  посідають містяни у тій палатці і будуть у спеку смакувати пінний напій і кидати недопалки на старовинну бруківку.  І ніхто вже не згадає, що чинити так не годиться і що файне місто має бути файним не лише у пісні.

А в мене ось є мрія. Можливо це мрія ідіота, але вона є. Дуже вже хочу дожити до того дня, коли якусь пивнушку поставлять перед міською радою. Місця там достатньо. І повірте мені – від бажаючих посидіти за кухлем пива під вікнами самого Надала відбою не буде.

Андрій БЕРЕЗОВЧУК

Коментарі вимкнені.