Екстрим-тренінг від Сергія Надала

Любі тернополяни! Щиро вас прошу не сваріть нашого міського голову з приводу засніжених вулиць, крижаних тротуарів та інших вибриків зими. Та ми усі дякувати повинні! Адже міська влада створила всі умови для тренування міщан, укріплення нашого із вами здоров’я та удосконалення фізичної форми.

1. Слизькі тротуари із різними кутами схилу. Відпрацювання рівноваги, балансування на одній нозі, координація рухів. Готуємось до занять з фігурного катання, сноуборду, художньої гімнастики.

2. Снігові замети на автошляхах, вулицях і вуличках. Переміщення по коліно в снігу чудово навантажує м’язи ніг, тренує серце, легені та загальну витривалість. Виштовхування із замету власного автомобіля – підвищує загальну силу. Є підготовчим до силових видів спорту, марафонського бігу.

3. Нерозчищені двори будинків, спортивний снаряд – снігова лопата. Відмінне для м’язів плечового поясу та спини, фізична праця на свіжому повітрі – загальне загартовування. Є запорукою активного довголіття. Схвалено Прем’єр-міністром України.

4. Ухиляння від падаючих бурульок. Шліфується увага, сконцентрованість, швидкість реакції. Є незамінним для біатлону, стрільби із лука, бойових мистецтв.

5. Зграї бродячих собак. Тут уже стільки плюсів, що ну! І біг з перешкодами, і біг на швидкість із базарними торбами, і двобій з собакою. Це вже не спорт! Таким чином готують бійців у загонах спецпризначення!

Та часом …. Добудешся рідного житла, скинеш мокрі наскрізь мешти, пришиєш відірвані у пасажирській боротьбі ґудзики, залатаєш дерту собакою холошу …. Ляжеш на канапу і замрієшся: «От би завтра відпочити від тренувань!»

Та вранці почнеться все спочатку. Швидше, вище, сильніше, дорогі тернополяни! Здоров’я вам і спортивних досягнень!!!

Олекса Пильний, Тернопільська Липа

Коментарі вимкнені.