“Москва приречена на поразку” – тернопільський депутат

Степан Барна, депутат обласної ради

Тема “фашистів-УПА” є міфом котрий використовує керівництво Російської Федерації щоб промивати громадянам голови та підтримувати своє авторитарне правління. Для думаючих людей це очевидно.
Москва приречена на поразку. Політтехнологи “Руського міру” наразі намагаються поєднати і транслювати суперечливі ідеологеми московськогоправослав’я, сталінізму, “перемоги над агресивним фашизмом”, антилібералізму. А це можливо лише в тоталітарній державі..

Основною тезою, яку забивають росіянам в голови є те, що в Росії є якийсь особливо-специфічний Євразійський шлях розвитку, на відміну від ліберальної Європи.

Цей “сурогат” створений лише для однієї цілі:
Зберегти владу в руках кремлівських корупціонерів, створюючи уявних ворогів суспільства, щоб воно не виступило проти справжніх, котрі сидять в Кремлі.

Тим не менш з’являються об’єктивні дослідження російських істориків що до історії Росії та її сусідів. Наприклад дослідження Таїрової-Яковлевої про Івана Мазепу. Багато досліджень які розвінчують “національно-визвольний” характер війни 1812 року. Відкривають очі на колабаранта Олександра Невського. Про те що “Русская історія” за версією царату та комуністів це суцільні міфи, побудовані на цинічній брехні.
Наразі дослідження частини російських істориків суперечать російській пропаганді, це дуже забавно.
Кремлівський агітпроп досі “штампує” художньо-агітаційні фільми. Нещодавно вийшов “Сталінград”. Ідеологічно вивірений фільм, в якому відсутня жодна мистецька вартість на противагу багатьом комуністичним фільмам, які були зняті набагато талановитіше. Це показує недолугість кремлівської пропоганди.
Російська влада контролює телебачення, а контролювати Інтернет не можливо.

Саме через Інтернет має відбуватися поширення правди про УПА, та справжніх ворогів Росії – Путіна та його кліку.

Колись ворогом УПА та російського і українського народів був Сталін і більшовизм. Зараз ворогом України і російських громадян є авторитарист Путін.

 

Коментарі вимкнені.