Пікет проти комунальних тарифів у Тернополі – проплачений?

У Тернополі дешевшають пікети. Сьогодні, 24 червня, людям платили по 50 гривень за 40 хвилин стояння. 

На кого ж працюють замовники та організатори сьогоднішнього пікету під міською радою?

Приїхали незнайомі люди, ніби то зі Львова повиступати перед тернополянами. Цікаво, що контактували лише із однією так званою громадською організацією. А вже наші місцеві на пікет скликали інших активістів громадських організацій.

Щоб нагнати людей під міську раду, пані В. (друга дружина надзвичайно активного останнім часом громадського активістаТернополя пана О.), в російській мережі Вконтакте пропонувала 50 гривень за 40 хвилин простою з плакатами.

 

Заробити охочих на пікеті виявилося не дуже багато і переважно це були неповнолітні – що добре видно на фото.

Проте наслідок пікету очевидний – недолугі статті з явно нагнаною цифрою пікетуючих.

Організатори пікету заявляли, що акція протесту проти комунальних тарифів проходить у всіх містах України. І тепер уявіть собі результат сьогоднішніх пікетів у медійному середовищі.

На мою думку, по-перше – створюється ситуація, коли штучно перед виборами йде нагнітання проти політики Порошенка, для того аби знизити рейтинг.

А по-друге, Москві на руку протести всередині України, для того, аби розхитати і так хитку ситуацію видимого спокою на Заході країни.

І тут виникає питання: на кого працюють організатори пікету?

І добре, що на протест не прийшло так багато людей, як про це написано на невідомому сайті.

Надія Юркевич

-1 thoughts on “Пікет проти комунальних тарифів у Тернополі – проплачений?

  • 11:47 | 26.06.2015 о 11:47
    Permalink

    Крім неповнолітніх там чотко були люди степанова – от звідки ноги мітингу “наш рідний тернопіль” ростуть. Конкретно відпрацбвали під російські + сепаратистські заголовки в засобах пропаганди.

    • 19:10 | 28.06.2015 о 19:10
      Permalink

      Тупорилі вівці 7грн за газ це нормально???Степанову не покишені???А вас усе влаштовує????Якщо бидло то сидіть дома і платіть

  • 13:45 | 26.06.2015 о 13:45
    Permalink

    Ну у Надії Юркевич своя думка а у мене своя. Тобто якщо я, наприклад не погоджуюсь із тарифами, мені не подобається лінія Порошенка, то я повинен сидіти і тихенько дихати в тряпочку бо не дай Боже якщо я щось бовкну то це сприймуть як розхитування ситуації? Із такими поглядами нам сидіти в жоп*** ще дуже довго.
    Далі, якась Вікторія Малиновська, до речі з Луцька,(про належність цієї особи до Тернополя важко говорити, бо якщо відслідкувати її профіль в вк то навіть на фото там немає жодної прив”язки до Тернополя) пише про якісь 50 грн. І о чудо. Швидко швидко понапридумували усіляких несенітниць. Мітинг у Тернополі проплачений. Знову з якогось дива Степанова туди приплели. Так, на мітингу зокрема були і представники громадських організацій. Однак зарубайте собі на носі, громадська організація відрізняється від політичної партії тим, що в громадських організаціях відсутнє таке поняття як “політична дисципліна” і якщо будь-який член громадської організації має свою думку він має повне право її висловлювати. Ну а те що дітиська були, так то і не дивно.. Канікули. Ну приблизно десь так. Я на мітингу був. 50 грн мені не пропонували, до жодної політичної партії чи громадської організації не належу. Повнолітній.

  • 19:17 | 28.06.2015 о 19:17
    Permalink

    У Пороха який рейтинг,завишені тарифи,кров на Сході,знищення добровольців,так яка нахер репутація??Тарифи по 7 гривні за газ це і є сепаратизм проти народу при харплаті 1500грн,Якщо народ хоче бути бидлом то нехай сидить дома і платить,і тим часом хоронить хлопців,які гинуть за цю владу!

Коментарі вимкнені.