Чому Сергій Надал призначив Михайла Горішного на жирну посаду?

По сніговому колапсу розбиралась комісія, свої висновки зробила. З деякими я не погоджуюсь, але то таке. А тепер хочу звернути увагу і тих хто у мене у друзях і тих хто стежить за моїми дописами до діяльності органу який утворився в процесі децентралізації і підконтрольний, зокрема, міському голові. Це відділ державного архітектурно-будівельного контролю Тернопільської міської ради. Керівник – Горішний Михайло Васильович. Так, це саме той Горішний, який за протекцією Надала ліз у крісло начальника Управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Тернопільській області і якого з успіхом запихнули у сміттєвий бак. І вважаю, що не задурно, бо він цього заслуговував. Шкода що виліз і з баку і з лікарні. Ліпше б там і залишався, то місто може б потрохи очищувалось від незаконних забудов.

Я це все до чого веду. Ну ні для кого не секрет, що вже майже 9 місяців ми із мешканцями центральної частини міста воюємо проти отого одоробла що на Брюкнера 6. Плювати Igor Mamus , Олег Макогін , Vitaliy Dovgasenko, ТОВ “ПАСАЖ”, та іншим таким, як Виваль О.М., Глущенко В.Л., Креховська -Лепявко О.М.; Локай Б.А те що завдяки їм нищиться історичний центр нашого міста, що завдяки їм мешканці сусідніх будинків потерпають не просто від незручностей, а від відсутності нормальної інсоляції, що тягне за собою розмноження туб.палички та інші негаразди.

Здавалось би що пан Горішний мав би звернути увагу на ці неподобства, враховуючи те що Довгасенку з грудня 2015 року заборонено здійснювати будівельні роботи, враховуючи те, що скасовано містобудівні умови та обмеження. Та от за які преференції п.Горішний не скасував декларацію про початок будівельних робіт – я переконана, а інші можуть тільки здогадуватись.. Звичайно не за гарні оченята вищевказаних осіб. Більше того на дві вимоги про скасування декларації пан Горішний не відреагував, що змусило пенсіонерку сплачувати судовий збір та звертатись до суду.

А далі ще більше. Пан Горішний реєструє декларацію про готовність об”єкта до експлуатації, знаючи про те, що забудовнику ЗАБОРОНЕНО здійснювати будівельні роботи ще з грудня 2015 року. І знову позов, і знову суд. А тут ще й дорогу нібито робить. Мешканці бють на сполох.. Це й не дурно, є ймовірність того що їх прибудинкова територія взагалі зникне.

Внаслідок усіх цих будівництв скоро заваляться будинки, які мають охоронні номери. Можна багато говорити про діяльність пана Горішного і розписувати всі порушення і корупційні складові. Але хочеться зупинитись ще на одній оборудці. Це, напевне, що така схема у Горішного. Вирішили разом з Гладким ще тернополян надурити, та за мовчазної згоди очільника обласної прокуратури і надалі дерибанять тернопільську землю. Так Горішний в листопаді реєструє декларацію ПП “Нива&К” на реконструкцію критих торгових рядів по вул.Живова 9- Шептицького і не вносить відомості про реєстрацію цієї декларації до єдиного реєстру дозвільних документів. Так само як зробив і з реєстрацією декларації по Брюкнера.

А тепер риторичне запитання – чому Надал саме Горішного призначив на таку жирненьку посаду? Ні, ну ми звичайно рук не опускаємо і дійдемо навіть до Європейського суду, але факт залишається фактом – в Тернополі я ще не зустріла жодного чиновника, який би дбав за майбутнє нашого міста. Вони гірше саранчі і східних сепаратистів, бо нищать Батьківщину з середини.

Олена Степанова

Коментарі вимкнені.