Тернопіль на шляху до пустелі, – Олександр Філь

Шановні Тернополяни зараз окремими активістами іде битва за чергові зміни до Генерального плану Тернополя. Як за звичай громадські обговорення провели з порушенням, бо владі не вигідно щоби громадськість вникала які саме зміни пропонуються.

А змін дуже багато. Громадськість хвилює що п. Надал запланував у тих змінах велику кількість зелених площ забудувати. Для нього це не нове, схема відпрацьована, був свідком.
Приведу кілька прикладів.

Зелена ділянка на проти ресторану «Тітул» ( вул. Монастирського», на який міська рада 3 роки тому посадила дерева. Заплановано під забудову.
Ділянка навпроти магазину «ПРОГРЕС» продовжує бути у оренді у п. Лило. Планують забудувати навіть з газоном. Хоча і п. Надал і п. Лило обіцяли там створити парк.
Вул Степана Будного _ зараз зелена зона спеціального призначення планують об’єкти торгівлі.
Вул Білецька 18 зараз рекреаційна зона планують багатоповерхову забудову.
І подібного дуже багато – 85 позицій.

Люді добрі нам треба вилазити із своїх норок та захищати місто. Ми маємо зрозуміти що ті хто нищить, вони використовують ситуацію, та роблять свій бізнес. Вони тут не будуть жити. Я маю сумнів що вони себе причисляють до України.
П. Надалу – Генеральний план це документ громади який відображає перспективу його розвитку для покращення екологічних, соціальних умов життя. Це документ стратегічного планування. Ви його перетворили у посміховисько, де планується забудова на вільних площах без будь якого врахування. Щільності забудови, можливості відпочинку, зручної парковки…
В цілому це нищення комфортних умов життя. Дуваю Вас, депутатів, тих забудовників будуть проклинати поколіннями.

Я не маю надії що це дійде до вашого розуміння, це для громади.
Дивиться фото.

Голова ГО «ЕКОАЛЬЯНС» О. Філь.

05.04.2024р.

Коментарі вимкнені.