Тернопільські депутати в передчутті виборів штучно роздувають проблеми

Сьогодні на своїй шкурі відчула, як деякі тернопільські депутати у передчутті майбутніх виборів починають штучно нагнітати обстановку проти міського голови і діючої влади зокрема. Вони починають маніпулювати свідомістю тернополян, і журналістів також.

Є в Тернополі на одному з масивів величезна недоглянута територія стадіону. Там все в хабазах, смітті – хоча збоку стоять контейнери. Очевидно мешканцям той стадіон “до одного місця”, бо прибирати там ніхто й не думав. Він їм, за їх же словами, потрібен лише для того, аби вигулювати собак, “шоб кіт мав де ховатися” і для бажаючих випити пива подалі від людських очей.

Половину з цієї гігантської території хочуть забудувати. При чому в проекті забудовника обов’язковими є три спортивних майданчики для волейболу, міні-футболу і ще якогось спорту – зараз не згадаю. Окрім того в будинках має бути купа приміщень для спортивнихсекцій.

Збоку залишається ще півстадіону, на якому не будуватимуть. Там зараз є ворота для футболу і така  засмічена територія, теж схожа на звалище.

Мешканці прилеглих будинків, яки особисто мені вдалося зустріти разом з іншими журналістами Тернополя, загалом задоволені будівництвом – кажуть, що хоч на смітник не буде схоже їхній пейзаж з вікна. Лише одна бабця вагалася, чи хоче шоб там був дім. Але не могла пояснити, чоу саме. Каже, що ту землю мабуть привласнили незаконно ще за часів Януковича, директорка колишнього економічного і один із депутатів обласної ради.

Так от, нібито нічого, якби ще один “діпутат” міської ради, який очевидно має “зуб” на теперішню міську владу, не накручував людей проти цього будівництва. Мовляв теперішній мер вкрав ту землю. Мовляв, колишній мер дав неправомірні дозвола. Мовляв, дітям нема де гратися.

Скажу так – особисто я уже втомилася від політичних ігр і спекуляцій, яких у нашому місті стільки, що вже й люди бачать у кожному будівельнику ворога, і журналістам важко знайти справжін кольори проблеми на противагу білого і чорного, яким їх годують різні сторони конфліктів.

Я, як журналіст (знаю що чимало коег мене підтримує), втомилася бути рупором в руках політичних клоунів, політичних “тітушок”, політичних акторів і полтичних спекулянтів.

Завжди дивувалася, чого то міський голова так нервується через різні заяви та виступи, як він їх називає “бажаючими попіаритися”. Тепер бачу, шо насправді його нервує.

п.с. Я не стала раптом симпатиком міського голови. Хоч ніколи й не була його антипатиком. Просто злить, коли мене використовують, і що ще гірше – обманюють. Люблю коли всьо чесно і ясно.

Цікаво буде на виборах побачити, чи в Тернополі кандидатури, які беруть участь у політ-перегонах завдяки своїм реальним діям? А не ті, хто як Дон-Кіхот, штучно роздуває проблему, потім герочно її вирішує, і начепиши лаври, балотується  у королі мікрорайону.

ЛюПка Вовк

-1 thoughts on “Тернопільські депутати в передчутті виборів штучно роздувають проблеми

  • 21:57 | 28.03.2014 о 21:57
    Permalink

    Щось у вас помилкова інформація. Місцеві мешканці дуже злі з приводу забудови частини стадіону!

    • 00:03 | 29.03.2014 о 00:03
      Permalink

      ті мешканці, з якими вдалося поспілкуватися журналістам присутнім сьогодні на місці – не стрівся ніхто злібно налаштований. Хоча запросили нас сюди власне дл спілкування зі злими. То де вони? Ах та, забула, вони одного дня доряче випили і потовкли одного з робітників. Такий факт чула. А от інших – ні. Хоча якраз приїжджали для того, аби поспілкуватися з тими, хто проти забудови

    • 00:07 | 29.03.2014 о 00:07
      Permalink

      злих мешканцівми уклінно просмо звернутися в редакцію для створення матеріалу. Бо наразі жодного злого знайти не змогли(((

  • 22:07 | 28.03.2014 о 22:07
    Permalink

    а що надал вже знову почав оплачувати сайт “Погляду”? чесне слово, смішно, з такого просторікування люПки. Та й врешті, чому мешканці повинні прибирати? нехай прибере ту територію Ольга Білоус, яка дійсно зі своїм “інститутиком” її прихватизувала. Та ж не продавайтнся вже так очевидячки, як казала моя бабця, пані люПко і всі журналясти

    • 00:04 | 29.03.2014 о 00:04
      Permalink

      це блог і емоції суто ЛюПки. Редакція має право не погоджуватися з даним текстом, але я, ЛюПка тобто, маю право наперекір редакції свої емоції і думку таки висловити

  • 22:28 | 28.03.2014 о 22:28
    Permalink

    Це блоговий матеріал. А матеріал з долученням документів та коментарів людей, які проживають там та обох сторін (депутата того округу та забудовника), буде згодом.
    Якщо хтось хоче прокоментувати цю ситуацію, телефонуйте 096 858 21 49 – із задоволенням долучу до матеріалу.

  • 21:16 | 9.04.2014 о 21:16
    Permalink

    можу надати більше двох тисяч підписів проти ліквідації стадіону “текстерно”, якщо цікаво, пишіть edbend@meta.ua

Коментарі вимкнені.