Дзвінка Торохтушка йде у тернопільські депутати?

От люблю смішні новини вранці ! Що не кажіть, а весела новина зранку – то заряд бадьорості на весь день.
Це така радість, коли ні світ, ні зоря хтось, раптом, згадує, що ти – ЖІНКА!!! Та ще й ЯКА!!! Дуже потрібна, причім терміново і на цілих чотири роки.
Ото не встигли наші нардепи внести чергові корективи у виборче законодавство і понанормативити там різних європейських нюансів,типу 30% жінок у списках, як наші політичні самці місцевого прайду рвонули шукати ці 30% протилежної статі.
Та мене заміж так не кликали! Ой! А тут одразу шлюбний контракт пропонують. З перспективою співпраці в майбутньому і широкими можливостями розвитку. Ага. І з персональною табуреткою в міській раді, і, навіть, з можливістю, потриматись за мікрофон в публічному місці, тобто в сесійній залі.
Але. Для цього треба: вивчити, як “Отче наш” Програму політичної партії, а її Статут зазубрити, як “Вірую”, бо саме в Статуті рокладено по поличках, хто в партії головний і, де місце всіх решта. Це потрібно знати, щоб не влізти зі своїм уставом в чужий монастир, або, випадково, не перейти дороги комусь з порожніми відрами.
Ну, от. І зробити це треба швидко, бо термін до виборів короткий і вже тисне місцевій “еліті”, як хуліганові зуби.
А потім, значить,треба в ту партію вступити. І стати членом.
І, ось саме це мене і насторожило. Бо акцентують увагу, що шерше ля фам, а в результаті треба стати членом. Капець якийсь.Тендер на гендер, чи що? Я заплуталась.
Політика – то така страшна річ. Там говориться одне, а робиться інше. Але, я чесно обіцяла подумати.
Бо ситуація яка ? От вони кажуть: наберете собі суспільної ваги. Ага, хлопці! Я зайву ніяк скинути не можу, а то ще й суспільну на собі тягати…
Ну, і такий нюанс ще. Депутат має мати певний набір якостей і навиків. І певні ресурси. І ще язиком молоти, як ціпом на току.
То я що хочу сказати? Навиків дерибану бюджету, природних ресурсів і грунту в мене немає. Гречки і макаронів для підкупу виборців також. Ні, ну маю ще півмішка цукру в кладовці. Але ж я ще не всі закрутки поробила – так що не дочекаєтесь.
Ну, за словом до кишені, я звичайно, не лізу. Але тільки з тої причини, що я його туди не кладу.
А ще я не торгую нічим. Ні совістю, ні ідеєю, ні друзями. І мені , геть не байдуже, хто сьогодні на політичному коні, хто вирішує долю народу і в який бік повернута державна кепка.

-1 thoughts on “Дзвінка Торохтушка йде у тернопільські депутати?

  • 13:59 | 15.07.2015 о 13:59
    Permalink

    Судячи з активного популізму в коментарях пані – вона або точно збирається в депутати, або на когось працює, або просто піднімає самооцінку)))

Коментарі вимкнені.