Перший тиждень Нового 2015 року у Тернополі

Ось і проминув перший, хай і неповний, тиждень Нового 2015 року. У перші його хвилини народився у Файному місті хлопчик Дениско. І це є ще одним підтвердженням, що нашому роду нема переводу. Ми живемо, ми боремося, ми переможемо. А Денискові: многая літа! Він у нас тепер – символ Нового року.
Перші дні року були то дощові, то снігові, то якісь непривітно-осінні, але, по-родинному, теплі і сповнені надії, рішучості і впевненості. Незважаючи на доволі важкувате пересування “недосоленими” тротуарами, дорогами “підвищеної ямкуватості”, тернопільські волонтери назбирали різноманітних смаколиків і доставили їх на передову нашим бійцям. Звідки привезли нам, власне, оту впевненість, що ми все зможемо і все подолаємо.
Сьогодні розпочалась на Театральному майдані передріздвяна ярмарка, кошти з якої знову підуть на допомогу тим, хто стримує на Сході ворога. На ярмарці можна придбати чудові Дідухи, прикраси та випічку до різдвяного столу, сувеніри ручної роботи і багато цікавих і потрібних речей. Хто захоплюється кімнатним квітникарством, як оце я, – для вас є чудова грунтосуміш і рекомендації розумних і красивих дівчаток , що і як з нею робити, аби наші вікна прикрашались найгарнішими квітами. Все-одно ж не підете до лісу порпати хорошого грунту, а купите в супермаркеті його. А потім будете жалітись на хирляві алое, анемічні ліани і політкоректні кактуси. А так: і рослинам буде комфортно і бійцям.
Взагалі, там, на Майдані нашому – цікаво буде і малечі, і дорослим. Розваги, атракціони і всяке таке для діток, чи не вперше, так гарно організовано у файному місті. А ще ж є вистави, оперетти, театралізовані постановки у філармонії, Драмтеатрі, ПК”Березіль”. І, щонайважніше, в цьому часі – наші улюблені Вертепи. З колядками, щедрівками, віншуваннями.
Так що, святкуймо! І не забуваймо зробити святковими дні в часі Різдва для тих, хто не вдома, для тих, хто на передовій і просто, для всіх, хто потребує нашої допомоги. Все буде добре!

Коментарі вимкнені.