Тернопільський підприємець, який переніс клінічну смерть в суді, наведе факти корупції

сороколітТернопільський підпиємець Віталій Сороколіт, який пішов проти системи, не один рік бореться із системою беззаконня та відсидів за це півроку за гратами, закликає земляків проявити громадянську позицію. Про це він пише у своєму Фейсбуці.

Фальш, підступність, беззаконня та кругова порука податківців, слідчих прокурорів та суддів, шість місяців за гратами, клінічна смерть у залі судового засідання, приниження завідомо неправосудним обвинувальним вироком – все це я вже пройшов.

Залишилось останнє слово у суді, в якому я наведу факти про те хто, коли і як виконував свою роль у цій системі прокурорсько-суддівського беззаконня. Те, що залежало від мене, я витримав та доведу до кінця.

Але якщо громада на таке беззаконня промовчить – такі жахіття, які були зі мною, можуть повторитись із кожним із Вас. Тільки єднання людей доброї волі може зупинити та зламати стару систему суддівського беззаконня.

Проявіть свою позицію – приходьте на акцію 10 квітня 2014р. на 9.30 до Будинку правосуддя (вул. кн. Острозького, 14а).

Не зайвим буде мати на акції саморобні плакати чи лозунги про те, яким повинен бути наш суд, та ким є теперішні судді та прокурори.

Тернопіль, вставай за гідність кожного!

Тернопіль, вставай проти приниження прокурорсько-суддівським свавіллям!

Коментарі вимкнені.