Опозиція повинна стати на чолi ходи до Межигiр’я

Вчора у Харковi побили i порiзали ножем активiста Дмитра Пилипця.
Вночi жорстоко побили журналiста i активiста Тетяну Чорновiл.
Хто знає людей, якi твердять, що саме побиття беркутами стало причиною смертi oдного з майданiвцiв? Потрiбна чiтка iнфо. Якщо це так, то є перша кров на руках влади – непоправнe, жертва у прямому розумiннi. Вимагаємо швидкого завершення експертиз i повернення тiла родинi. Похорон вже не буде приватною справою.
Олiгархи, придворнi депутати, посадовцi, смотрящiє! Ви – найкоротший шлях до зупинення маховика насильства. Далi буде гiрше i постраждають навiть тi, xто думав, що вхопив бога за бороду. Навiть якщо комусь з вас вдасться втекти, ваше життя вже нiколи не буде таким, як ранiше. Ви вже нiколи не будете панувати. I надалi будете не заробляти, а тратити.
Oфiцiйна опозицiє! Вчора ми почули, як один з твоїх лiдерiв вчетверте нагадав про себе, що вiн iде в президенти. Вiд iншого – що можна записатися у всенародне передвиборче об’єднання i отримати значок.
Вам багато дано, причому дано не зверху, а народом. Сьогоднi ви повиннi бути з народом i захищати його всiма зосередженими у вас засобами. Не апаратними iграми, а забезпечуючи фiзичну охорону найбiльш вiдчайдушним, координуючи групи юристiв i, охоронцiв та загони самооборони.
Так, i 29го, Нд, нiякого вiча! Ви повиннi стати на чолi мирної ходи до Межигiр’я. Щоб роздiлити вибiр народу i допомогти. Щоб не вийшло як у 1905 роцi – люди з хоругвами i як гарматне м’ясо. 
До речi, час почути публiчну позицiю лiдерiв опозицiї щодо останнiх актiв насильства.
До Вiктора Януковича! Пiсля трагедiї Гонгадзе ви мали б пилинки здувати з кожного, кому загрожує небезпека. Як завгодно – через силовикiв, через ворiв по понятiям, але якщо ви керуєте країною, ви маєте донести свою справжню i тверду позицiю. А окремо – публiчно!
Бо ваше життя також вже не буде таким, як ранiше. Надто багато людей бажають вам долi Чаушеску, Хусейна чи Каддафi. Поганий мир краще, нiж добра вiйна.
Перед тим, як пiдняти ставки, добре подумайте!
Ми ж продовжуємо забезпечувати себе засобами самооборони i гуртуємось. Органiзовуємось – вже мало доброї волi та хаотичних iнiцiатив!
Я свого часу уважно дивився кадри грудневого розгону i побиття людей у Бiлорусi. Нас в Українi вийшло на вулицi в сотнi разiв бiльше. Тому халяви для влади не буде!Вiд сьогоднi – пiкет пiд МВС на Богомольця.

ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНА ОПЕРАЦІЯ “АВТОКОЛАПС”.
26 грудня – з 8-00 до 18-00 блокування автомобілями Урядового кварталу. (Фейсбук)

УЧАСНИКИ ІНІЦІАТИВИ У МЕРЕЖІ ФЕЙСБУК ПРОПОНУЮТЬ ПІШОЮ ХОДОЮ НАВІДАТИСЬ ДО ПРЕЗИДЕНТСЬКОЇ РЕЗИДЕНЦІЇ У МЕЖИГІР’Ї
Учасники ФБ-групи Марш гідності пропонують зібратися 29 грудня о 12.00 на станції метро «Героїв Дніпра» і піти до Нових Петрівців. «Час грає проти Майдану. Влада ігнорує нас… Нам не залишають вибору, як постукати у двері резиденції», – йдеться у повідомленні на сторінці.

Коментарі вимкнені.