Валентин Хоптян розпочав тотальний тиск на чиновників Тернопільщини

12 грудня в другій половині дня у «Білому домі» було спекотно. Але не через роботу центрального опалення. Як «Погляду» стало відомо з власних джерел – Валентин Хоптян проводив «виховну» роботу з начальниками управлінь.

Голова ОДА вимагав забезпечити від кожного управління заповнений автобус до Києва на підкріплення провладного майдану. Частина начальників управлінь відмовляється виконувати таку вказівку – люди шукають причини, щоб не робити цього, починаючи із лікарняної відпустки та закінчуючи заявами про звільнення.

Інформацію про свавілля Хоптяна поширює і депутат тернопільської міської ради – Михайло Окаринський:

«Губернатор Хоптян під загрозою звільнення жене начальників управлінь на Київ на мітинг Партії регіонів», – пише він у своїй твіттер-стрічці.

Активно цю тему вже обговорюють і у соціальних мережах: «Хоптян заставляє ВСІХ держ. службовців які працюють в обласній раді їхати на майдан регіоналів, якщо вони не виконають, то їх ЗВІЛЬНЯТЬ!!! Будь-ласка розкажіть всім про це свавілля! В мене самого мама там працює і якщо не поїде, то її звільнять! Але ми добре розуміємо, що майбутьного з яником і цією бандою не має, тому нікуди вона і багато працівників не поїдуть, але всі ми знаємо що хтось в крису поїде…… Вибач за те що не грамотно, але як почув це від мами думав шо зараз поїду і забью ту свиню! І ще, вони пропонують 500грн за день, бесплатний хавчик і нічліг, але хіба можна продати Батьківщину свою!?»

Подібна інформація шириться і в інших областях. Ось крик із Закарпаття:

«В Закарпатті бюджетників (садочки та школи) під загрозою звільнення заставляють їхати в Київ на Майдан. Безкоштовно. При цьому не кажуть, на який саме майдан – кажуть просто – на Хрещатик. Людей змушують їхати без будь-яких пояснень. Що ж це???»

Це з Хмельничини:

“Слухайте ВСІ!!! Я державний службовець і хочу поділитись інформацією з народом, який переживає за Україну і виступає проти банди, яка називає себе владою. Сьогодні, 12 грудня 2013 року у місті Волочиськ Хмельницької області ця владна бидлота заставляє нас, державних службовців, примусово, під загрозою звільнення з роботи, їхати в Київ на підтримку зека і його уряду. Послухайте нас державних службовців, ви, бандитська бидлота, яка називається владою! Якщо державні службовці і їдуть під страхом втрати роботи, то це не значить що ми вас підтримуєм!!! А Євромайдан вам подякує за те, що ви привезли для них підтримку, тому що ми знаєм без ваших вказівок на який майдан нам йти! Так, ми державні службовці, а держава – це народ, а не влада!””

Складається враження, що Віктор Янукович хоче витягнути «козирну карту» та звезти на антиМайдан бюджетників з усієї України, щоб довести Європі, що теперішній Майдан – це забаганка меншості. То як, тернопроляни? Доведемо, що це не так?

Юзя Мельник

-1 thoughts on “Валентин Хоптян розпочав тотальний тиск на чиновників Тернопільщини

  • 10:29 | 13.12.2013 о 10:29
    Permalink

    Витяг з Конституції України:
    Стаття 44. Ті, хто працює, мають право на страйк для захисту своїх економічних і соціальних інтересів.

    Порядок здійснення права на страйк встановлюється законом з урахуванням необхідності забезпечення національної безпеки, охорони здоров’я, прав і свобод інших людей.

    Ніхто не може бути примушений до участі або до неучасті у страйку.

    Заборона страйку можлива лише на підставі закону.

    – Ніхто не може бути притягнутий до участі або неучасті у страйку. – Нехай Хоптяну покажуть. – Він порушує Конституцію!!!

Коментарі вимкнені.