Трьома способами готують какао тернополянки
Рецепти приготування какао:
Какао (1 варіант)
Склад:
какао – 150 гр.
молоко – 0,5 л.
цукор – на смак
Приготування:
Какао з’єднати з цукром, перемішати. Влити трохи молока і ще раз перемішати. Молоко закип’ятити, постійно помішуючи, всипати какао з цукром і дати покипіти хвилин п’ять. Розлити по чашках. Додати цукор на ваш смак.
Какао (2 варіант)
Склад:
какао – 150 гр.
молоко – 0,5 л.
цукор – на смак
жовток яєчний – 1-2шт.
Приготування:
Какао з’єднати з цукром, перемішати. Влити трохи молока і ще раз перемішати. Молоко закип’ятити, постійно помішуючи, всипати какао з цукром і дати покипіти хвилин п’ять. Жовтки збити з цукром. Какао розлити по чашках і в кожну з них додати збиті жовтки.
Какао (3 варіант)
Склад:
какао – 150 гр.
молоко – 0,5 л.
цукор – на смак
вершки – на смак
Приготування:
Какао з’єднати з цукром, перемішати. Влити трохи молока і ще раз перемішати. Молоко закип’ятити, постійно помішуючи, всипати какао з цукром і дати покипіти хвилин п’ять. Розлити по чашках. Додати цукор зі збитими вершками.
Коментарі вимкнені.