Тернополянка Тетяна Песик – “Краща актриса українського КВН 2012”

Ви бачили, як красиво тернополяни у передачі «Розсміши коміка», що вийшла в ефір на телеканалі «1+1» 12 січня, виграли 50 тисяч гривень? Вони просто зірвали найбільший призовий фонд цього шоу й «розірвали» своїм позитивним запалом коміків Володимира Зеленського та Євгена Кошевого. Вони — це учасники тернопільської КВН-івської команди «V.I.P» Тетяна Песик та Віктор Гевко.

Завершальний акцент, який і приніс «віпівському» дуету 50 тисяч, «вліпила» саме Таня, пославши напарника по сцені у напрямку, куди не ходять поїзди і літаки не літають. Не будемо переповідати сценку тріумфу тернополян, зауважимо тільки, що відеоролик з їх виступом нині активно репостять в усіх соцмережах. Ще б пак — гордість за своїх розпирає!

— Таню, як можна було докотитися до такого життя: клеїти вар’ята з чужим одруженим чоловіком перед іншими одруженими чоловіками, так далеко послати його, ще й отримати за це 50 тисяч гривень?
— (Сміється, — авт.). Оскільки шоу називається «Розсміши коміка», то відповідно в тому шоу ти мусив бути смішним, а розсмішити Зеленського і Кошевого не так уже й легко. До того ж ми демонстрували україномовний гумор, який більшість київської публіки не розуміє до кінця. Втім, коміки і зал були в захваті від нас та нашої смішної, позитивної енергетики. Дуже приємно, коли після кожної хвилини зал вибухав оваціями на нашу адресу. І просто ейфорійний момент, коли підходиш до коміків, вони з сейфу витягують пачками купу бабла, а ти розумієш, що таку суму в руках не тримав!..
— Дуже хвилювалися перед виступом?
— Звичайно, хвилювалися постійно, тому що хотілося досить вдало виступити, а основним завданням було розсмішити найбільшу нині в Україні «машину гумору». Але у те, що ми зможемо виграти, я не вірила до останнього. Десь приблизно із середини виступу, пройшовши попередні етапи, ми з Вітею відчули азарт і вирішили не здаватись, йти до кінця. І навіть тоді, згодившись зіграти на 50 тисяч, ми не були впевнені, чи зможемо їх виграти. І тут несподіваний сміх коміків на останній хвилині змусив підхопитися з місць не тільки їх, а й і весь зал. Всі плескали нам стоячи. Купа емоцій!
— Знаю, виграні гроші плануєте витратити на розвиток вашої команди. А омріяну шубу, про яку згадував у передачі Віктор Гевко, хлопці вам купили? Чи хоча б файну чоколяду?
— Хлопці з команди дуже підтримували нас за лаштунками в той момент, коли ми були з Вітею на сцені. Можна сказати, що там вирували ще сильніші емоції і хвилювання… Після виступу хлопці не тільки шоколадку купили, а ще й готові були закупити півфабрики «Рошен». А стосовно шуби: якщо лупне -30, то шуба згодиться.
— Моя маленька донька, яка дивилася передачу, дуже хвилювалася, чи ви насправді загубили гаманець, у якому було фото Бреда Піта?..
— Так, це правдива історія. Чому я її згадала саме тоді, навіть не знаю… Так, це чиста правда, в гаманці була фотографія Бреда Піта. Така сумна історія: я люблю Бреда Піта, але Бред Піт любить іншу (сміється, — авт.). Але я не розказала на шоу про той випадок до кінця: позитивним у цій історії було те, що міліціонери дали мені дві гривні на маршрутку, щоб я якось добралася додому, і при цьому сказали: «Не відмовляй собі ні в чому, купиш ще морозива». Погодьтеся, не кожен день зустрінеш таких міліціонерів (сміється, — авт.).
— А якщо серйозно, ви вже знайшли свою половинку? Яким має бути ваш обранець?
— Сподіваюся, що найближчим часом у моєму житті з’явиться чоловік, який своєю харизмою засліпить навіть самого Бреда Піта. Яким повинен бути мій обранець? Він має бути справжнім, не боятися бути собою. Найбільше в чоловіках ціную чесність і доброту.
— Як ви почуваєтеся у переважно чоловічій КВН-івській компанії? Чи не ревнують дружини та дівчата ваших колег по сцені своїх коханих до вас?
— Можна сказати, що з дитинства я постійно перебувала у чоловічій компанії, тому з чоловіками знаходжу спільну мову легко і дуже рада, що хлопці сприймають мене, як свого друга, сестру, про яку піклуються. А стосовно їхніх других половинок скажу, що в них дуже хороші, розуміючі дівчата, тож у нас не виникає ніяких ревнощів, адже ми всі дружимо.
— На вулицях Тернополя (і не тільки) вас впізнають?
— Так, є таке… Я взагалі скромна, і якщо люди впізнають, то ніяковію, але дуже приємно, коли тобі говорять хороші слова, а як ще й просять автограф, то я взагалі не знаю, де подітись!.. Але насправді дуже приємно знати, що те, чим ти займаєшся, людям подобається.
— Яку мініатюру вважаєте своєю візитівкою?
— Навіть не знаю… Останнім часом спробувала себе у ролі пародистки. З «гарячих» — пародія на жіночку, яку у Тернополі всі знають, вона ходить вулицями нашого міста і постійно розмовляє, Шапокляк її прозивають, а ще пародія на Оксану Марченко, відому українську телеведучу. Хочу спробувати себе і в інших образах.
— У житті і на сцені ви та ж сама Таня?
— У житті я трішки інакша, постійно заклопотана якимись справами. Я вважаю себе дуже темпераментною, емоційно вразливою особою.
Навчалася в ТНЕУ, магістр за спеціальністю “маркетинг”, нині працюю у видавничій сфері маркетологом. Поза тим у мене завжди було бажання перебувати на сцені. Навіть маленькою я із захопленням дивилась на всіх шоуменів і навіть не могла подумати, що доля зможе дати мені такий шанс — опинитись в колі знайомих цих людей. Я дуже дякую Богу за те, що Він здійснив мою мрію опинитись на сцені біля Маслякова і грати у по-справжньому великий КВН, який подарував мені багато друзів у різних містах України. Окрім КВНу, в мене є багато інших захоплень, які також пов’язані зі сценою, але на них наразі не маю часу.
— За підсумками конкурсу, який організував портал kvnua.net, ви перемогли у номінації «Краща актриса українського КВН’2012». В анкетці, запропонованій цим порталом, ви жартома написали, що КВН забрав ваші молоді роки. А чи можете уявити свої молоді роки взагалі без КВНу?
— Навіть не знаю, чим би я зайнялася, якби не було КВНу в моєму житті, я би померла від нудьги! Хоча дуже трепетно ставлюся до музики і танців, ціную ці види мистецтва, трішки б більше часу мені — і вони б увійшли до кола моїх захоплень.
— А як рідні ставляться до вашого захоплення КВНом?
— Звичайно, спочатку були налаштовані не дуже привітно, тому що я більшість свого вільного часу проводила на репетиціях, траплялося, що пізно приходила додому, тому що потрібно було готуватися до виступів, команда працювала над тим, щоб досягти успіху. А нині батьки з розумінням сприймають моє захоплення КВНом.
— Чи доводилося в реальному житті, а не на сцені, скажемо так, грати в КВН?
— Дуже багато моїх життєвих ситуацій не обходяться без сміху, але в житті я стараюсь бути справжньою, тому що коли ти постійно будеш грати на публіку, люди тебе не будуть сприймати і не зможуть дізнатись, яка ти насправді. Дуже поважаю людей, які мають почуття гумору, адже потрібно вміти сміятись над собою.
— У коментарях в Інтернеті, обговорюючи перемогу вашого «V.I.P.»- дуету, — від повного обожнювання того, що ви робите, до цілковитого несприйняття. Як сприймаєте таку «критику»?
— Замість того, щоб під прихованими іменами писати якусь гидоту, краще щось самим зробити. Вважаю, що ці люди приховують за своїми коментарями заздрість і свої нереалізовані мрії, я не розумію, як можна не любити, ображати людину, якщо ти з нею навіть незнайомий! Впевнена, що справді розумна людина, якій наш виступ навіть і не сподобався, не буде сидіти і писати на сайтах, що ви, мовляв, такі і сякі, а ще потім півдня відписувати коменти.
— На вашій сторінці «Вконтакті» зворушив підпис під одним фото, де ви тримаєте кудлатого іграшкового песика: «Песьо з песьом».Через прізвище в шкільні роки, певно, натерпілися?
— (Сміється, — авт.). Неочікувано, що ви на мою сторінку заходили. Ну, а насправді так і є: у школі я дуже комплексувала через своє прізвище, але з роками починаєш розуміти, що люди сприймають тебе насамперед як особистість, люблять і поважають за те, який ти насправді, і яке в тебе прізвище — немає значення.
— Ви народилися 25 грудня, на католицьке Різдво. Чи доводилося якось відчувати вплив цієї дати на вашу долю?
— Дуже хороше запитання. Багато хто каже, що через те, що я народилася на католицьке Різдво, фарт мав би мене супроводжувати і я мала б бути дуже щасливою. Та насправді все в моєму житті мені дається непросто, доводиться докладати багато зусиль, тож у магічний вплив цієї дати на свою долю я не вірю… Можливо, ще настане момент, коли я зміню свою думку.

Нова Тернопільська

Коментарі вимкнені.